[]

Poor things niye bu kadar elestirilmis?

Hoslanilan kisi ile izlemek icin onerdim sonra baktik yorumlar cok karisik vazgectik, yanlis mi yaptik? Ben hala merak ediyorum da guzelse de tek basima izlemis olmak istemiyorum.




 
Eleştirilme sebebi sanatsal boyutsa bişi diyemem ama flörtle izlemek neden kötü olur diye düşünüyorum, çok seks sahnesi var. Çıplaklık vs bunu sorun etmeyecek biriysen izlenir.


  • Bruce  (01.07.24 00:18:04) 
"hoslanilan kisiyle izleme" filmi degil. cesitli sapkinlik ogeleri isleniyor film boyunca ciplaklik ve seks sahnelerinin otesinde. agizda guzel bir tat birakacak bir filme ihtiyacin var senin.

tek basina izle ne olacak ki.
  • hot potato  (01.07.24 01:15:32 ~ 01:16:51) 
Bence de hoşlanılan kişiyle pek izlenmez gibi, yani başlamış bir ilişki olsa hadi neyse. Hoşlanılan kişiyle filmi izlerken mümkün olduğunca beraber keyif alma maksadı vardır. Komik bir espride, güzel bir manzarada, değişik bir metaforu yakalamada, gergin bir bekleyişte senkronize biçimde gözgöze gelmeler, mimikler ve kahkahalar bu aktiviteyi daha keyifli yapıyor.
Ancak bu filmin birçok sahnesinde kişide şaşırma duygusu oluşuyor yada ‘hasstir bu da ne! ‘gibi iğrendirici sahneler olduğundan dolayı yalnız veya arkadaşlarla izlenmesi taraftarıyım.
Eğer beraber izlemelik bir film arıyorsan, Wes Anderson filmleri doğru seçim olur diye düşünüyorum.
  • mr.green  (01.07.24 07:14:54) 
Hoşlanılan kişi ile evlenme ihtimaliniz yok da takılma amaçlı çıkacaksanız ve ilişki duygusal/romantik değil de böyle cinsellik ve heyecana dayalıysa izlenebilir. Çünkü filmde kız efendi oğlanla evlenecekken macera peşinde bir zamparaya takılıyor ve film biraz da bu seks turizmini olumluyor. Şey gibi: "hazir gençken onla da sevişeyim, burada da sevişeyim, hayvan gibi sevişeyim." Ciddi ilişki arayan müstakbel çiftlere önermem.


  • prole  (01.07.24 07:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.