[]

Kızıl Goncalar dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Beş gündür izliyorum ben ve bayıldım. Bu sene izleyip aklımı şaşırdığım üç şey var, biri bu. Diğer ikisini de aşağıya bırakıyorum:

m.imdb.com
m.imdb.com

Siz nasıl buldunuz?

 
Ben seviyorum muhteşem yüzyıl’a kapıldığım gibi kapıldım. Özellikle de oyunculara, saçma birşey bile oynasalar izlerim.


  • Ley  (28.06.24 20:58:53) 
sevdigim oyuncular var ama isinamadim


  • ala09  (28.06.24 21:00:16) 
psikiyatri ve dini konuda bilgim olduğu için çok ilgi çekici olmuyor benim için tekrar gibi
bir de bilim kurgu düzeyinde super zeka karakter tarzını sevmiyorum

  • mantık  (28.06.24 21:03:34) 
Ortalara doğru biraz siradanlasiyor ama sonlara doğru cilgin proje gibi.


  • tekdir ile uslanmayan kiz  (28.06.24 21:35:25) 
Ozellikle tarikat tarafinda yazilan diyaloglar sasirtici. Cok ince nuanslara bile dikkat etmisler, ilginc referanslar var. O yonuyle takdir edilesi.


  • brkylmz  (28.06.24 23:23:38) 
Hep aynı yere dönüyoruz bu dizi eğer 12 bölüm 1 er saat rafine bir iş olsa müthiş oldurdu.
Şimdi de iyi de bizim standartlara göre ama senaryo sıkıştıkça deus ex machina olarak kullanılan neye hizmet ettiği belli olmayan gizemli bir karakter peydah ettiler sorgularsak çok mantık hatası var vs. Ölçeği küçültüp daha planlı çalışma şansları olur umarım.

  • anon1m  (28.06.24 23:55:53) 
Tarikat gerçeğine dair çok ince ayrıntılar var, senaristin eski maklubecilerden olmasının etkisi büyüktür bunda fakat hoşuma gidiyor. Öte yandan pek çok mantık hatası mevcut ve aşırı gizemli büyük birader vurgusu zaman zaman sıkıyor. Kendisinden bir miktar hoşlandığım Erkan Avcı hatırına izliyorum çoğunlukla, itiraf edeyim.


  • moonie  (29.06.24 00:56:55) 
İzlediğim tek dizi.


  • hops  (29.06.24 15:37:40) 
Ben çok seviyorum, ekibi çok seviyorum en başta. Kadro müthiş, her bir oyuncunun seyir zevki çok yüksek.
Hikaye olarak da yabancı olduğum ve merak ettiğim bir dünya aslında bu yüzden çok ilgimi çekiyor galiba.
Mesela bazen yolda insanlar görüyorum böyle giyinen diyorum ki ne bu ya yüz yıl öncesinde kalmış gibi geziyor, bunlar nasıl hayatlar falan. Bakıyorum diziye mesela gerçekten öyle yaşıyorlar, telefon olsun televizyon olsun hepsi minimum düzeyde aklım almıyor.
  • mutekebbir  (29.06.24 15:50:09) 
zeyneple cüneyti romantik işlere soktuklarını görünce izlemeyi kesmiştim. sonra ölüm rabıtası bölümüne baktım, dağıldım o bölümde. babasını kaybetmiş biri olarak ağlayarak izledim. neyse ki boşadılar kızı cüneytten ama sinirimi bozan tek mevzu bu hala.


  • anna sun  (29.06.24 17:05:27) 
Türkiye'de son birkaç yılda pompalanan gerici dizilerden sadece birisi.


  • Yourcousinmarvinberry  (29.06.24 17:08:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.