[]

bir oyun çıkmıştı

çıktığında herkes deli divane oldu. fantastik ortaçağ kurgusu yine ve 3-4 kişilik bir grubu yönetiyorsun.

neydi bunun adı?


 
Baldurs gate


  • grimavi  (25.06.24 16:06:45) 
Mount and Blade 2 Bannerlord


  • heritage  (25.06.24 16:43:17) 
Baldur's gate
Dragon Age
Conqueror's blade
  • ananiyimioguz  (25.06.24 16:47:00) 
baldur's gate'i arıyordum. oynanır mı sizce? elden ring'le arasında gidip geliyorum. elden ring nispeten npc'siz boş bir dünyaymış, canım sıkılıyor öyle olduğunda. biraz etkileşime geçeyim severim


  • air  (25.06.24 17:00:51) 
Baldurs 3 şu an oyun geliştiricilerin "arkadaşlar her oyun böyle olcak diye bi durum yok bu bir lütuftur kendinize gelin beklentinizi indirin" açıklaması yapmasına mahal verecek kadar saçma iyi bi oyun rpg seviyorsanız.


  • hedep  (25.06.24 17:24:53) 
"Etkileşime geçeyim" diyorsanız Baldur's Gate kesinlikle oynamalısınız. Herkesle ve her şeyle etkileşime girebiliyorsunuz. Elden Ring de muhteşem bir oyun olmakla beraber aralarında büyük farklar var. Aradığınız şeyi daha net karşılayacaktır BG3.


  • cay koy geliyorum  (25.06.24 18:27:33) 
Önce Elden Ring indirmiştim. Gezip gezip boss kesmek hiç bana göre değilmiş. Zaten biraz da zor gelmişti. Gerçi tekrar tekrar deneyince bosslar kendini tekrarlıyordur büyük ihtimalle ama olsun bir şeyi o kadar tekrar edecek motivasyonu bulamadım.

Sonra baldur's gate indirdim, oyunu açtım, bu ne biçim oyun ya dedim sildim hiç bişey anlamadım kontrollerden falan. Basit bir oyun gibi geldi kuşbaşı görünce bir de. Dil de ilk etapta ingilizce açıldı tamamiyle anlayamamıştım.

Neyse aradan birkaç ay geçti yine öven övene. Bir de oyunun türkçe desteği olduğunu gördüm. Dedim dur bakayım tekrar indireyim, bu sefer de hikayesini ve oynanışını falan alaştırayım dedim.

Oyunu türkçe yapıp ilk bölümü geçtikten sonra bağımlılık yarattı bende. Gerçekten çok fazla etkileşimli nesne var. Senin seçimlerine göre ilerliyor. Çok fazla taktik kurabiliyorsun bir yere giderken veya savaşırken. Hikayesi de sardı. O yüzden kesinlikle şans verilmeli diye düşünüyorum.
  • ananiyimioguz  (25.06.24 21:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.