[]

Spotify de offline dinleme yok mu arkadaslar

Metroya vs girince buyuk cogunlukla listeye ulasamiyorum cok nadir sarki dinleyebiliyorum sarkilari indirmis olmama ragmen.


Mesela youtubemusic uygulamasinda yukarda bar cikmisti offline dinleme limiti diye limiti fullemistim ve offline dinleyebiliyorum.

Ama spotofy de dinleyemiyorum

 
Var ben sadece bu özellikle kullanıyorum hatta, hiçbir sorun da yaşamadım sadece sözleri göremiyorsun bunun dışında sorun olmuyor.


  • mutekebbir  (22.06.24 12:42:52) 
@mutekebbir

Nasil altive ediliyor cozemedim
  • Zetnikov  (22.06.24 12:55:18) 
Aktive ediliyor biliyor musun


  • Zetnikov  (22.06.24 12:55:33) 
Şarkıları indirmen lazım.


  • sekizdokuzon  (22.06.24 12:58:43) 
Hocam indirdim ayarlara girdim offline modu actim suan dinleniliyor. Sanirim her seferinde ayarlardan offline modu acmam gerekecek.


  • Zetnikov  (22.06.24 13:06:15) 
Ha bir de o vardı, dooogru. :)


  • sekizdokuzon  (22.06.24 13:11:39) 
offline modu neymiş yaa ilk kez duyuyorum demek ki her seferinde yapmana gerek yok.
ben bir kere yapmışım, şimdi ara ara güncellenen listeleri tekrar indirilmesini beklemek dışında yaptığım bir şey yok.

  • mutekebbir  (22.06.24 13:30:47) 
Offline mod nedir ben de bilmiyorum, yıllardır kullandığım için unutmuş olabilirim. Doğrudan playlistinizdeki klasörleri indirmeye ayarlayabiliyorsunuz. Klasöre gidin ekranın bir yerinde aşağı ok simgesi olur ona basın.

Bu aşamadan sonra o playliste kaydettiğiniz şarkılar otomatik indirilir.

Örneğin beğenilenker klasörünü indirirseniz beğendiğiniz bütün şarkılar indirilir. Öyle her seferinde bir ayarla uğraşmanız gerekmiyor
  • akhenaten  (22.06.24 13:38:20) 
Premium almanız lazım indirip dinlemeniz için. Çevrimdışı mod bir de sizi takip edenlerin ne dinlediğinizi görmemesi için kullanılıyor.


  • black holes in the sky  (22.06.24 14:52:22) 
Sanirim hallettim arkadaslar

Premium var ve sarkilarim inik hazirda

Ayarlardan offline modu actim dinleniliyor simdi
  • Zetnikov  (22.06.24 15:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.