[]

Fransa'dan Türkiye'ye kesin dönüş yaparken fikrinize ihtiyacım var

Herkese iyi bayramlar,

Fransa'dan Türkiye'ye kesin dönüş yapmaya karar verdik. Bu yüzden çoğu eşyamızı satmamız gerekiyor ve kişisel eşyalarımızdan da uçaktaki bagaj hakkı harici 2-3 koli çıkacak gibi gözüküyor.

Bu süreçte eşyaları en hızlı şekilde, değerinde satmak için neler önerirsiniz ? Bölgemdeki alış-satış facebook gruplarına üye oldum, başka kimlere ulaşmam mantıklı olur ?

Fransa'dan Türkiye'ye kolileri en ucuz nasıl taşıyabilirim ? Nakliyeciler dışında bu işi yapmasa da yardımcı olabilecek nereler vardır?

Ayrıca bu süreçte dikkat etmem gereken bütün önerilere açığım. Yardımınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

 
ben eşya taşımak için bir kere arabayla gidip gelmenizi tavsiye ederim.


  • biergarten  (17.06.24 20:13:58) 
Ben de araba dicektim, hem 2 yil kullanabiliyorsunuz şartları sağlıyorsanız, hem de römork takip kiymet verdiğiniz ne varsa getirebilirsiniz. İkinci el piyasasında bazi ürünlerin ederi cok düşük oluyor. Mesela agir mobilyalar, kitaplar, beyaz esya falan pek para etmiyor. Niş ürünler, niş markalar, durumu iyi riski az ürünler iyi gidiyor.


  • mbond  (17.06.24 23:00:49) 
Leboncoin'dan yükte az ama değeri pahalı şeyleri satabilirsiniz.
Yükte ağır olanlar genelde üç kuruş paraya gider (yani 1000€luk yatak varsa kimse 500€ vermez ona 100€ verirler misal).

  • logisticsmanager  (17.06.24 23:06:38) 
buyuk parcalari sat, arabayla don +1


  • cooperr  (17.06.24 23:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.