[]

hangi bulut depolama sistemini kullanıyorsunuz?

one drive öğrenci üyeliği ile 1TB ücretsiz depolama kullanıyordum. 15GB'a düşürdüler çevresel farkındalık vs. vs. diyerek. 250GB dosyayla kalakaldım.

mecburen bir yere abone olacağım gibi görünüyor. aslında ihtiyacım olacak alan 300-500GB arası ancak ya 100GB ya 1TB alana sahip abonelikler sunuyor köftehorlar.

telefon iphone, bilgisayar windows. fotoğraf ve dosya yedekleme için kullanacağım.

önerileriniz ve sizin kullandıklarınız hangileri?

 
Telefona onedrive uygulaması kurup gerekirse farklı mail ile üye olmayı bi dener misin? Ben hala 1tb alan ve office365 için 15.99tl ödüyorum. Direkt sitesinden onedrive'a 1tb paket alsam 159 lira falan galiba.

Ben 2012lerden beri varolan hesabımı bu şekilde 1tb a upgrade etmiştim hala öyle gidiyor.

Eğer olmuyorsa, para olarak en ucuzu Google. Ama ben onedrive'ın klasör sistemini, locker olayını falan seviyorum.
  • nhk ni youkosu  (17.06.24 17:34:05) 
Google one iyidir. 2 TB yillik 500 tl.

Artik foto ve videolar cok yer kapliyor. Uzun vadeli dusunmek daha mantikli cunku bir sistemden diger sisteme tasinmak iskence.

2 tb'lik paketi 5 kisi ortak da kullanabiliyorsunuz. Aile bireyleriyle danaya girer gibi girebilirsiniz.
  • brkylmz  (18.06.24 00:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.