[]

elektrikli araç şarj istasyonları Hk.

yarın kısmetse ilk uzun yolculuğuma çıkacağım.
evimin çevresinde sürekli kullandığım iki istasyon vardı. onların kendi uygulamalarını indirmiştim şarj ve ödeme işlemleri için. şimdi yol boyunca muhtemelen farklı farklı hizmet vericiler olacak (zes, trugo, e-şarj vs) şimdiden her birinin uygulamasını indirip kart, fatura vs bilgilerimi kaydetmem mi gerekiyor?
mesela voltla diye bir uygulama var hepsini toplu olarak güzergah üzerinde gösteriyor. ayrıca kart bilgilerini de girebiliyorsunuz. bu uygulama tek başına işimi görür mü? kullanıp da yardımcı olacak varsa sevinirim.


 
Voltla’da şu an ortak ödeme yapılamıyor olması lazım. Dolayısıyla şu anki haliyle plugshare’den farkı yok, hatta plugshare üye olmadan kullanılabilirken voltla bir ton kvkk’ya tabi bilgi istiyor sanırım. Amaç tüm istasyonları görmek ise EPDK’nın resmî uygulaması şarj@tr bunu yapıyor. Yeni istasyonlar EPDK onayıyla kurulabildiği için ondan daha günceli yoktur zaten, o yüzden voltla’yı gereksiz buldum.

özetle evet her şirket için üyelik oluşturmanız lazım ama yola çıkmadan planlamanızı yaparsınız, en yaygın hangi şirketse onu seçersiniz. Örneğin hedefe sadece Zes ile gidersiniz.
  • orient blue  (17.06.24 16:00:47) 
Orient +1
Bu konu bu arada çoğu ülkede sorun. Yani benzin gibi olmamasi harbiden ciddi sıkıntı (sürekli uygulama, kayıt vs muhabbeti). Bu sebepten elektrikli araba olayina atlayip sonra pişman olan zengin tanıdıklarım var çünkü bununla uğraşmak istemiyorlar.
Önceden planla bakıp yapmanız lazım yoksa hepsine gerekiyor.
  • logisticsmanager  (17.06.24 16:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.