[]

Yazlık ev için su arıtma önerir misiniz?

Yazlık bir kasabada evimiz var, ailem kışlık evdeki musluk suyunu yemek ve çayda kullanıyor ama Kuşadası'ndaki suyun tadı gerçekten çok kötü.

Her gün, bazen günde iki kez damacana sipariş ediyoruz, çok maliyetli oluyor. Peki iyi bir arıtma taktırsak tadı kötü olan su zararsız ve en azından içilebilir olur mu?


 
Ben yıllardır arıtma kullanıyorum memnunum, bakımlarını düzenli yaptırıyorum. Çaya, çorbaya, kediye, köpeğe arıtma veriyorum.

Bence taktırın, yaz başında filtre değişimi, bakım vs yaptırırsınız.
  • ofelia  (15.06.24 18:17:45) 
bodrumda su kalitesi çok kötü arıtma filitrelerini aylıkk değiştiriyorduk normal musluk suyumuzda bile 2 filitre vardı, yazlık bölgelerde özellikle kalabalıksa kesinlikle kullanılmalı ve filitre değişiminede dikkat edilmeli.
yalnız şu var arıtma cihazları foşur foşur su vermiyor mesela haznesini bitirdiğinizde ip gibi incecik akıyor 1 sürehi neredeyse yarım saatte doluyor az aktığı için.
günde 2 kere su siparişi veiliyorsa arıtma talebinizi karşılar mı bilemedim haznesi büyük olandan alın.
içilmeyecek kadar kötü olsa bunca insan kullanmaz bence ama bir erikli olmadığı kesin.
  • eja  (15.06.24 23:14:13) 
Bizimkiler didimde, damacana fiyatları uçunca arıtmaya geçtiler.

Normal çarşıya gidip bir arıtmacıdan ortalama bişey taktırmışlardı.

2 senedir kullanıyorlar, memnunlar.

Sadece minarel kazanımı için günde 1 tane doğal mineralli su veya maden suyu içilmesi tavsiye ediliyor çünkü bazı yararlı mineralleri de filtreliyor.

Gerçi onun için mineral filtresi mi ne çıkmış da onun hakkında pek bir bilgim yok.
  • ananiyimioguz  (15.06.24 23:25:36 ~ 23:26:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.