[]

d smart tv'yi nasıl bilirsiniz

selamlar. bunu nasıl bilirsiniz?

hiç kullanmadım saçma saçma kesintiler, arızalar vs oluyor mu?

kendi evimde kablonet/kablotv kullanıyorum ama kablotv altyapısı olmayan bi yere kurulacak yani o bi seçenek değil.
180 kanallı orta pakete 24 aya da 120+cihaz ücreti istiyor bence çok iyi fiyat.
tv bi tık eski onda sorun olmaz sanırım.

 
D Smart'a bir kere üye olan bir daha asla kurtulamıyor diyorlar. Ben okuduğumda korkmuştum.1


  • michael_knight  (14.06.24 22:29:24) 
Standart uydu alıcı alıp ücretsiz izleyin, maceraya hiç gerek yok.


  • orient blue  (14.06.24 22:54:35) 
10 senedir D-Smart var evimizde. Yani annem ve babam ulusal kanalları izliyor diye var. Yoksa başka sebepten değil. Bir de uydu üzerinden olduğu için şiddetli rüzgarlar şu bu deyince sanki 90'lardaymışız gibi yayın arada gidebiliyor. Yazılımı vasat. Dekoderleri sorun çıkarabiliyor. Böyle durumlarda 3 sorun birikince çağırıyorsun, gelip birini çözüyorlar ya da yarım çözüyorlar. Boşuna servis ücreti veriyorsun. Sadece ucuz diye kullanıyoruz diyebilirim. Bir de işte biraz D-Smart Go. Şu an orada Euro2024 izliyorum işte


  • nawar  (14.06.24 22:56:20) 
Tvniz uyumluysa d-smart d-fix alın. Hem daha ucuz hemde yağmurda çekti çekmedi derdi yok. Tvnin arkasında modül girişi varsa kredi kartı boyutunda modül oraya takılıyor, kendi çanak anteninizi kullanıyorsunuz. Nisanda aylık 49 liraya tüm kanallar açık olacak şekilde 24 aylık aldım. Pazaryeri sitelerinden değil, bayiden alın. N11 de hb de filan pahalı ve yıllık alınıyor.


  • krtkartal  (14.06.24 23:25:22 ~ 23:26:14) 
Çok pahalı fiyat vermişler. O parayı hak edecek hiçbir şey yok o platformda. Son iki yıl ayda 20TL diye iptal ettirmiyordum. Şimdi 40TL mi ne yaptılar. Dediğiniz paraları asla etmez.


  • pispinti  (15.06.24 00:57:54) 
Dsmart uyelik bilgilerimi merdiven alti firmalara satti. Uyelikten ayrildiktan sonra 3 yil surekli ali telekom ayse internet vs vs sacmasapan yerler surekli farkli nolardan arayip kampanya tacizi yaptilar. Nefret ettim bir daha asla almam.
Kablonet candir ya.

  • mor oje  (15.06.24 01:06:26) 
Mobilim. Ek: dsmart bir arizada ucretli teknik servis gonderir. Ayrica onlar malzemeden para kazanir. Yani yayin bozuldu diyelim “aa senin kablon bozulmus” deyip 10 tl’lik kabloya 30 tl ister. Muadilleri arasinda malzemesi en pahali firmadir. Isimden dolayi biliyorum.
Kablonet 5 saat icinde sak diye ucretsiz gelir.

  • mor oje  (15.06.24 01:08:00) 
d-fix bi mantıklı geldi telefonda konuştuk 24 ay boyunca tüm ama tüm kanallar açık. 99 tl.

ayrıca kablonet altyapısı yok işte, duyuruda yazdığım gibi.
  • patronaj1  (15.06.24 14:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.