[]

Eşimle bir iddiaya girdik, yardımcı olur musunuz?

Derdinizi seveyim diyebilirsiniz ama kim kazanırsa yapacakları ikimizin de gayet hoşuna gideceği için heyecanlıyız :D

Konu şu, şu sıralar young sheldon u izliyoruz belki biliyorsunuz the big bang theory dizisindeki sheldon un küçüklüğünü anlatan yine bol bilim ve espirinin döndüğü bir dizi.

Netflix'ten açabilirsiniz.

Sezon 5 Bölüm 14

Dakika 17:30 - 18:20 arasında geçen 2 üniversite kadın hocasının diyaloğunu izlediğinizde (yaşlı olan rektör), kadının neyi kastettiği konusunda iddiaya girdik.

Sizce kadın, "beni kötü göstermek için işlerimin sabote edildiği bile oldu" derken,

a) kadın iş arkadaşları için dedi
b) erkek iş arkadaşları için dedi (çünkü erkeklere değindikten hemen sonra diyor)
c) hayır ortaya konuştu ikisi için de genel olarak öyle dedi (çünkü kadınlara da erkeklere de değindi, konu orada bitti, o yüzden son cümlesi geneldi)

www.netflix.com

Sezon 5 Bölüm 14

 
Öncesinde kadınlara da "those bitches..?" dese de, o muhabbet kapanıp konu erkeklere geçiyor gibi. Ama konuşmaya korkan veya yatağa atmaya çalışan erkeklerden konu ne ara işlerini baltalayana geçiyor, orada düzgün organik bi geçiş yok. Kötü senaristlik derim şahsen :D Ama B diyorum ben.


  • nhk ni youkosu  (13.06.24 23:56:30 ~ 23:57:05) 
Evet o yüzden biz de bi muallakta kaldık.

Kadınlar için birkaç kelime ediyor, erkeklere geçiyor. orası gayet net aslında A şıkkı direkt elenebilir.

Ama erkekler için de birkaç kelime edip konu yine kapanıyor ve genel mi konuşuyor yoksa hala erkekler için mi diyor orası hızlı geçtiği için net anlaşılmıyor. Çok duraksamadan değindiği için b de denilebilir, ama hem kadın hem erkek için zaten diyeceklerini dedi, diğer verdiği detay genel de olabilir.

Ayrıca erkekler niye kötü göstermek istesin ki karşı cinsi, sanki onu hemcinsleri için demiş olması daha mantıklı gibi de geliyor. kafalar karışık.
  • ananiyimioguz  (14.06.24 01:56:13) 
Kadınlar için söylüyor bence. Erkekler ya ondan korkuyor (Korkan adam proje sabotajına neden girsin) ya da onu yatağa atmaya çalışıyor (Amacı seks olan adam sabotajla uğraşmaz, eğer reddedilen erkek sabote etmeye çalışsa da kadın burada "then sabotaged my projects when they couldn't" falan diye cümleye devam ederdi.)


  • salihdt  (14.06.24 14:33:27) 
Ahaha eğer cevap A şıkkı ise ikimiz de kaybettik :D


  • ananiyimioguz  (14.06.24 15:07:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.