[]

Yunanistan vizesi için püf noktaları

Nelerdir?
Hazır randevu almışken Tecrübeli arkadaşlar neler tavsiye ederler?
Bu arada ilk defa bir vizeye başvurdum, asgari ücretle Bir iş yerinde 4 seneden fazladır çalışıyorum. Hanım tarafı ve hanımın dayıları teyzeleri orada benim eşim de daha önce defalarca vize aldı, bana da kolay verirler mi?
Birde 15 aylık bebe var, onun için de başvurduk

 
yunanistan ozeli degilde genel shengen icin konusayim.

1. belge, plan ve soylemlerinde durust ol.
2. maddi manevi gucunu temsil eden herseyi destekleyici dokuman olarak ekle.
3. geri donecegine kanaat getirebilecek her turlu destekleyici dokumani ekle.
4. tum dokuman ve planlari sanki memurmussun gibi incele. bir yerde tutarsizlik, mantiksizlik, eksiklik varsa gitmeden hallet.
  • buenosdias  (13.06.24 23:28:29) 
valla daha dün taze elimize ulaştı kendisi. tek püf noktası açık ve soru işaretine mahal vermeyecek şekilde destekleyici belge sunmak. arkadaş mesela 6 gün tatil için hesapta 1000 eur bile göstermemiş ve otelleri de henüz ödememiş. adamlar tabi kardeş sen 1000 eur bütçeyle hem otel ödeyeceksin hem de 6 gün tatil mi yapacaksın, sie demişler.
yunanistan'da ya da başka avrupa ülkesinde akraba olması bence dezavantaj. direkt yanına yerleşir mi diye bakıyorlar. ama tabi siz beyan etmeseniz bile onlar biliyor olacak. bebekle seyahat en azından bak gidip döneceğiz mesajı verebilir.

  • wild honey suckle  (14.06.24 07:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.