[]

Bayhan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dedikodu yapalım mı biraz? Hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum. :p

Son dönemde çok popüler biliyorsunuz. Destekleyeni, halktan bulanı, gariban diye yükselmesini isteyeni ve hatta Müslüm'ün veliahtı diyeni çok. Öte yandan sanatçı saymayanı, kıro ve mafyatik göreni de bol.

Dün kendisini çeken magazincilerin üstüne yürüdüğünü gördüm bir sayfada. Geçmişte polisle silahlı çatışmaya girdiğini falan da hatırlıyorum, kuzenini öldürdüğü zaten biliniyor herkesçe. Üstüne şu yazılanları okudum sözlükte eksisozluk.com

Siz kendisini, sesini, şarkılarını beğeniyor musunuz? Yükselmesi, Müslüm Gürses gibi sevilip sayılması hoşunuza gider mi?

 
taa yarışmadaki saçma sapan hallerini hatırlıyorum sadece. yeniden moda olmuş ama hiçbir şeyini dinlemedim. popüler kültürün dayatmasından öte bir şey değil. açıp dinlemem bile.


  • lazpalle  (12.06.24 15:18:48) 
Yarışmada Deniz Seki ile tartıştığı zaman çok genç ve toydum, Deniz Seki'yi tutmuştum. Belki de o yüzden Bayhan'a karşı bir borç hisseder şekilde sempatim var. O gün düşündüğümün tam tersini düşünüyorum bugün.
Şarkılarına genelde tahammül edemiyorum ama kendine ait bir tarzı olması ve numara yapmadan sahnede doğal olması hoşuma gidiyor.

O kadar tanınmışlık, yetenek ve çabadan sonra çiğ köfteci olduğunu görünce üzülmüştüm.

Belli ki etrafında elinden tutan birisi yok. Kendi bildiği kadarıyla ilerlemeye çalışıyor ve tüm yeteneğine, çabasına rağmen kısa süre sonra yine yok olacağına inanıyorum.

Müslüm Gürses gibi saygı duyulan bir sanatçı mertebesine yükselmesi imkansız, bence bu yıl doğan çocuklar 18 yaşına geldiğinde Bayhan ismini hiçbiri duymamış olacak.

Siz ne düşünüyorsunuz moonie?
  • michael_knight  (12.06.24 15:29:24 ~ 15:36:04) 
Bir nesle karmayı tanıtan insan oldu Bayhan. "Cezaevine girip çıkmış insanla aynı havayı bile solumak istemem." diyen Deniz Seki'nin yıllarca cezaevinde kalması bizim için çok büyük kırılmalar yaşattı.


  • sekizdokuzon  (12.06.24 15:41:38) 
Buldumcuk bi tip, sonradan gorme. Yillar once bir ke telefonda gorusmustuk bir roportaj icin, asiri egoist yaklasmisti. Nice unlu ve populer isimle gorustum/roportaj yaptim, kimse onun kadar tavus kusu gibi kabarmamisti. Bu kibirlilikle buyuk sanatci olamaz.


  • mor oje  (12.06.24 16:00:26) 
Sarkisini dinlemem, cdsini almam, videosunu izlemem, ciktigi yerlere ya da konserlerine gitmem, haberlerine tiklamam... Muslum Gurses icin de ayni sekilde.


  • thetruenorthstrongandfree  (12.06.24 16:05:42) 
Kafası kıyak şekilde çıktığı yarışmadaki halini biliyorum. Bir arada radyoda bir şarkıda biriyle düet yaptığını duydum. Ünlü mü olmuş tekrar? Kuzenini öldürüp madde bağımlısı olanı arabesk ya da yeni nesil keko rap dinleyicilerinin çoğu sever. Tutar yani. Ben sevmiyorum arabeski de keko rapi de. Müslüm Gürses'i de sadece şu füzyon aşk tesadüfleri sever albümüyle dinliyorum.


  • nawar  (12.06.24 16:49:44) 
@michael_knight

Ben çizdiği ve sürdürdüğü profildeki gibi gariban, mazlum ve mazbut olmadığını düşünüyorum. Ayrıca elinden tutan veya akıl vereninin olmadığı gibi bunca yıl kıyısından köşesinden parçası olduğu çarkın işleyişine de kafası (halen) pek basmıyor gibi. Kimseyi görünüşüyle yargılamak istemiyorum fakat sürekli torbacı tipli-işli herifler ve eskort tipli-işli kadınlarla takılması da karakterine dair bazı noktaları açık ediyor. Kitlesi zaten ''Escobar olmuşsun babacım benim, aslanım tam mafya olmuşsun, ülkü ocaklarının başına geç kral'' seviyesinde olduğu için şaşırtıcı değil şu aralar popüler olması.
  • moonie  (12.06.24 22:06:49 ~ 22:07:44) 
Bayhan ın bu kadar tutmasının nedeni şu an keko arabesk rapin altın zamanını yaşaması, rap olmasına gerek yok illa, o vibe ı anladınız açıkca yazamıyorum:D
Baktılar böyle bir ortam var “gençler siz yokken biz vardık” dercesine daldılar ve tuttu :D

  • titanic kemancısı  (12.06.24 22:16:56) 
Almanya'da yetimhanede rahibeler tarafindan buyutuldugunu ogrenince sasirmistim.


  • brkylmz  (13.06.24 09:31:49) 
seviyorum. o kadar travmadan sonra kendine cikis yolu olarak muzigi bulmasini ve bunda ciddi olusunu, ayrica yetenekli. Su donemde kimseye zarari yok gibi geliyor. tanimak lazim


  • gunes123  (13.06.24 09:50:41) 
sevmem, dinlemem


  • OgutucuRecep  (13.06.24 10:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.