[]

Ankara uygun fiyatlı mobilya beyaz eşya

Merhaba, arkadaşlar sıfırdan ev diziyorum uygun fiyatlı mobilya ve beyaz eşya için nereden almamı önerirsiniz?




 
uygun fiyatlı eşya önermem yani en ucuzu vivensede falan oluyor biz baktık 1 taşınmayla çöpe dönecekti. satıcısı söyledi bunu. alternatif olarak ikea al Malm bile ömürlük bişi. defolu bölümü de ara ara gezilebilir 2. el mantıgında koltukta da en uygun ikeaydı. ayrıca sahibinden&letgo


  • ala09  (12.06.24 15:11:10) 
beyaz eşya için mağazaları tek tek gezmek gerekiyor aslında çünkü bazı mağazaların çeyiz kampanyası vs oluyor. bir de kozmetik olarak sorunlu beyaz eşyaların satıldığı mağazalar oluyor, onları bulmak lazım. eşimin ailesi mesela yan tarafı çizik, onun dışında sıfır bi buzdolabı aldı geçen sene, 4000 tl gibi bi indirimle aldılar. ben olsam kesin böyle bi şey araştırırdım. her mağazada olmuyor bu. marka soruyorsanız zamanında beko/arçelik en uygunuydu. sorunsuz da bi marka, alınır yani. ama bir iki ay önce ankastre set aldık. siemens daha uygun ve güzeldi, onu tercih ettik.

yatak odası takımı ve iki kanepeyi 2019da enzadan almıştık. iki taşınma üstüne hala sağlamlar ancak koltuklar inanılmaz tüylendi demek ki 5 senelik bi ürünmüş. sağlamlık açısından bi sıkıntı yok ama. yatak odası da sağlam duruyor. belki kumaş vs kalitesi değiştiyse tercih edilebilir.
  • elorelia  (12.06.24 15:22:40 ~ 15:25:08) 
Ankaradaysanız beyaz eşya için İtfaiye tarafına bakın. Ama içeriye değil, girişteki mağazalara. Hesaplı olması için biz de Vivense'den aldık her şeyi, şimdilik memnunuz. Henüz taşınmadık ama taşınırken de döküleceklerini sanmıyorum.


  • pianeta  (12.06.24 18:56:48 ~ 19:00:06) 
siteler tarafına da bakabilirsin.


  • hops  (12.06.24 20:37:47) 
Beyaz eşyayı akakceden en ucuzlarini bulup aldım. Önceden modelleri belirlemiştim zaten. Arçelik marka hepside sorunsuz teslim oldu. Bayi fiyatlarından çok ucuza geldi


  • Topalordek  (12.06.24 22:40:44) 
mobilyayı sitelerden falan tanıdık yoksa oralara bakmanızı tavsiye etmem, ikea'dan alınabilir. beyaz eşyayı internet üzerinden de alabilirsiniz, itfaiye meydanında spotçular var onlardan da bakabilirsiniz.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (13.06.24 08:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.