[]

Twitter linkleri uygulamada açılmıyor

Mesela sözlüktekiler, tıklayınca sözlük uygulaması içinde açıyor.
Direkt Twitter uygulamasında açması için naapmak lazım?
Diğer uygulama ve tarayıcılarda da aynı problem mevcut.


 
Uygulama bilgilerinden uygulama varsayılanlarını ayarla. Orada da desteklenen web sitelerine linklerde denk geldiklerini ekle veya ekliyse aktif hale getir. Sonra da ön belleği sil.


  • nawar  (12.06.24 11:17:31) 
@nawar, teşekkür ederim ayarlarda websitesi ekleme değil de desteklenen siteler var, Twitter'ın link uzantıları var farklı varyasyonlarda. Hepsini seçtim, sözlükten tıkladığım link yine sözlükte açıyor. Ancak Chrome'da aç deyince uygulamaya atıyor. Manuel site ekleme seçeneği sunmamış samsung çok saçma.


  • Bruce  (12.06.24 13:32:46) 
Benim telefonum da Samsung. Ben böyle çözmüştüm sorunu. Şimdi kontrol ettim. Komple kaldırmışlar onu. Zaten uygulama içine ulaşabilecek link güvenlik açığı oluştururdu. Burada aktif edip ön belleği sildikten sonra düzelmediyse onu uygulamaya bildirmen lazım artık. Bazı sitelerden veya telefonlardan yapılan yönlendirmelerde bundan farklı uzantıya dönüşüyor arada nedense. Başka da çözümüm yok :)


  • nawar  (12.06.24 16:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.