[]

Temu app alışveriş yapan var mı?

Güvenilir mi?
Ekstra vergi bilmem ne ödüyor muyuz?



 
Türkiye'den mi sipariş vereceksiniz?

Biz yurtdisindayiz, ilk ödemeyi Klara ile yapmıştık (Türkiye'de var mı bu, emin değilim). Yani ödeme yapmıyorsunuz siteye direkt, sipariş geldikten sonra ödemeyi yapıyorsunuz.

Ama güvenilirlikte bir sorun yok, biz 20'den fazla toplu sipariş vermisizdir. Gelen ürün sayısı 200'u bulmuştur. Çorap da sipariş verdim, takı standı da. Fiyatına göre kalitesi değişmekle beraber gayet iş görür şeyler geldi hep. Giysi vs sipariş vermedik. Cam kavanozlar kırılmadan geldi, banyo perdesi çok kaliteliydi mesela.

Bizim bulunduğumuz ülkede ekstra vergi alınmıyor, 10 günde de geliyor en geç. Ama Türkiye'deki durumu bilemiyorum, Ali express gibi gümrükte vergi çıkarabilirler.
  • fraise  (11.06.24 17:46:50 ~ 18:08:58) 
çevremde alan var. şu an app de gördüğüm min.480 tl limiti var ve evet ek vergi koyuyor üstüne zaten satın alırken. alacaksanız sanal kartla alın siz yine de ne olur ne olmaz

edit: türkiyeden sipariş bu
  • chanandler bong  (11.06.24 17:47:28 ~ 17:48:05) 
ek vergi var. aldim bi şeyler hepsijetle sikintisiz geldi


  • ala09  (11.06.24 18:47:58) 
Güvenilir evet. Ödeme kısmında vergiyi hesaplayıp söylüyor. O kadar ucuz ki vergisine bakmıyorsun bile Fakat uyarmadan edemeyeceğim insan aldıkça alıyor. Bizdeki fiyatların ne kadar kazık olduğunu zaten biliyoruz ama gördükçe alıyorsun. Ohaaaa diyerek alıyorsun. 3 tane 5 tane aynı şeyden alıyorsun .Bir de indirim kuponun varsa yandın. Uyarmış olayım.


  • Godless  (11.06.24 19:51:46) 
evet güvenilir. sözlükteki başlığına uzun bir entry girip anlatmıştım güzelliklerini.

ben yurtdışında bir yıldır kullanıyorum. henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım. ama çok kalite beklememek lazım. bir milyoncudan alınacak ıvır zıvır şeyler alın. elektronik vs.lere girmeyin, elinizde patlayabilir.
  • sir gawain  (12.06.24 01:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.