[]

hyundai bayisinde 0 km renault satılması

Telefon rehberinde hyundai satış temsilcinin numarası kayıtlı. whatsapp durumu olarak şu arabada kampanya var diye paylaşıyor arada. geçen gün 0 km 2023 model clio joy (birden fazla, en az 10 tane vardı) var diye paylaştı. bugün de 2022 model 0 km taliant (yine birden fazla) var diye paylaştı.

bu 0 km renaultlar hyundai bayisine nasıl gelebiliyor? birileri fiyatların sürekli yükseldiği günlerde alıp zamanında elinden çıkaramadığı arabaları şimdi elinden çıkarmaya mı çalışıyor?

bir de 2023 ü bir nebze anlarım da, 2022 model 0 km nasıl kalabiliyor? stokçuluğun itirafı değil midir?

fiyatları soracak olanlar için: clio 660.000TL, taliant 690.000TL yazmıştı.

 
hyundai araç da paylaşıyor mu? iş değiştirmiştir belki. değilse de arkadaşı falan vardır reno satışı yapan onun için paylaşıyordur.

yeni düzenlemeyle bayiler temmuza kadar standartlara uymayan araçları ellerinden çıkartmaya çalışıyor çünkü bu araçların satışı için temmuzdan sonra sınırlama olacak.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (11.06.24 11:42:00) 
0 km renaultlar 2. el takas olarak hyundai bayisine girebilir, bayiler takasla sıfır araç satıyorlar.


  • gezegen olan pluton  (11.06.24 11:52:27) 
aynı firma iki markanın birden bayisi olabiliyor. benim ilçemde aynı aile hem toyota hem de renault bayisi.


  • hrskrs  (11.06.24 12:18:05) 
aynı firmaya/kişiye ait hem Hyundai, hem de Renault bayii vardır, ya da ikinci el galerisi vardır. Hyundai'nin resmi ikinci el programı var mı bilmiyorum ama atıyorum Renault'un resmi ikinci el programında başka markalar da satılabiliyor.


  • co2s2  (11.06.24 13:24:57) 
bana da stokculuk gibi geldi. 2022 ve 2023 model sıfır araba diyorsun. stokculuk yapmışlar, direnmişler ama artık satmak istiyorlar. piyasayı bitiren bunlar işte


  • abelardo  (11.06.24 13:55:30) 
@kanatlı kontun müşfik öpücüğü, hyundai da paylaşıyor. hatta paylaştığı renault larınn fotoğrafı çalıştığı hyundai bayisinin önünde çekilmiş.

@hrskrs, sadece hyundai bayisi.

@co2s2, sadece hyundai bayisi. hyundai promise diye bir şey varmış. ama bu eleman hep sıfır tarafında çalıştı tanıdığımdan beri.
  • inheritance  (11.06.24 14:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.