[]

Taksitli alışveriş yapamıyorum?

Edit: Oha kozmetiklerde taksit yokmuş. Niye olm ne alaka.
Neyse.

Mağazaya gidip alsak orda da mı taksit yapılmıyor?


Boyner ve Sephora'da taksitli alışveriş yapamıyorum, neden olabilir?
Normalde kullandığım, içinde limit olan, internet alışveriş limiti dolmamış 2 ayrı kredi kartıyla da denedim, ikisinde de olmadı bu iki internet sitesinde.
Bilmediğim bir yasak falan mı getirdi Mehmet Şimşek reyis?
Parfüm almaya çalışıyorum, kozmetiklere mi taksit yapılmıyor acaba?

 
Çok uzun zaman önce kozmetik ürünlerinde taksit yasaklandı.


  • michael_knight  (10.06.24 13:41:05) 
  • kobuzchu kiz  (10.06.24 13:41:32) 
Ben editleyene kadar cevaplar gelmiş teşekkür ederim.
Mağazadan alışveriş yapsak yine taksit olmuyor mu o zaman?
Ya da tek çekim yapıp sonradan banka uygulamasından taksit talep etme durumu olabilir mi?
(Akbank Axess)
  • pianeta  (10.06.24 13:42:09 ~ 13:43:05) 
Hiçbir şekilde taksit olmuyor.
"Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz."

  • michael_knight  (10.06.24 13:42:53) 
kozmetik konusu tamamen lobicilik ile geldi.


  • gabe h coud  (10.06.24 14:36:25) 
kozmetik yAsağı var ama bazı kartlar örneğin internet alışverişine taksit yapıyo örneğin trendyoldan alışveriş yaptın, içeriğe bakmıyo taksit yapıyor peşine.


  • red g  (10.06.24 17:38:37) 
trendyol/hepsiburada gibi sitelerden de alınamıyor taksitle maalesef. peşin ödemelere iki-üç taksit yapıyordu bankalar ara ara ama artık onlar da yok. kozmetik/cilt bakımda taksit yasağını kesinlikle anlamıyorum. bir ürün alacağım en az bin lira zaten bir de birkaç ürün olunca trink vermek üzüyor.


  • anna sun  (10.06.24 20:22:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.