[]

Haftasonu ve sıcaklar

Evde klima eşliğinde çok boş geçiyor gibi zaman bunalıyorum , dışarısıda çok sıcak.
Siz neler yapıyorsunuz bugünlerde ?
Evde nasıl zamanınızı değerlendiriyorsunuz ?


 
Balkonda bira içtim bütün haftasonu.


  • sekizdokuzon  (09.06.24 23:26:13) 
Klima cennetin anahtari hatta irmagidir.

Klima olan bir evde vakit geçirmeyi birak, sabah aksam çalismak bile ayri keyiftir.
  • Yourcousinmarvinberry  (09.06.24 23:28:20) 
Hava sıcak ama ben yine de dışarı çıktım dün de, bugün de. Evde çok fazla yapılacak şey var. Kitap okuyorum, dizi, film izliyorum, resim yapıyorum, temizlik falan.


  • rock n roll  (09.06.24 23:28:46) 
Çarşamba İstanbul 35 gösteriyor. :) Haftasonu sıcağına rahmet okutacak cinsten.

Mecbur değilsem yazın evden çıkmıyorum ya da çıkarsam akşam çıkıyorum.
  • Cesario  (09.06.24 23:35:43) 
Valla evde bu ara tez mez işleri bir de iş yerinin biriken işlerine bakıyorum. Akşamları yürüyüşe çıkıyordum. Ama artık akşamları parklar ve caddeler çok dolu olduğu için uyanabilirsem sabah işe gitmeden önceye alacağım yürüyüşlerimi.


  • Amaranta ursula  (10.06.24 00:01:30) 
Ormana yuruyuse gidiyorum, spora gidiyorum, evde dizi-film izleyip temizlik yapiyorum, kitap okuyorum, kediyle takiliyorum, alisveris vs islerini hallediyorum. Sokakta durmayacagim aktivitelere yogunlasiyorum genelde.
Yazcilar mutlu musunuz?

  • mor oje  (10.06.24 00:20:32) 
İnsanlar 37 derece sıcakta bir şişe soğuk su ve şapka eşliğinde Efes antik kenti, Atina akropolisi geziyorlar. Evet sıcak bahanesiyle zamanınız çok boş geçiyor.


  • HellKeePer  (10.06.24 00:39:54) 
Çok boş geçti bu hafta sonu neyi yapayım diye karar veremedim bir türlü evde serin serin uyudum.
Arkadaşlar alaçatıya gitmiş, ben ev işlerinide yapmadım, dizide izlemedim, kitap okumadım, gösteri-etkinliğe de katılmadım…
Eşlik edecek arkadaş olmuyor her zaman,
Her aktivitede yalnız yapılmıyor.

Terlemeyi hiç sevmiyorum ben şort ve kısa kolluyla terliyorum millet gömlek ve uzun pantolon giyebiliyor çok şaşırıyorum bu havada
  • kararsızataletfilozofu  (10.06.24 01:17:43) 
sabah çok erken saatte kalkıp koşu, yürüyüş vb. yaparsanız sonrasında gün boyu dinlenmek keyifli oluyor.


  • kumandanim  (10.06.24 09:35:41) 
ormana gittik arkadaslarla. oyle mangal, yemek falan da degil. 2lt kola + cekirdek saatlerce pofur pofur oturduk.


  • buenosdias  (10.06.24 10:20:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.