[]

idata ödeme

Selamlar, idata web sitesinde 2675tl yazıyor. Premium Lounge da 3167tl yazıyor. Premium randevusu olan sadece premium ücretini mi ödüyor yoksa 2657tl yi yine alıyorlar mı?




 
Schengen Vize Ücreti: 2.675 TL (Herkes ödemek zorunda) İtalya konsolosluğuna gidiyor muhtemelen
iDATA Koordinasyon Ücreti: 1.394 (iData işlem yaptığı için iDataya giden işlem ücreti)

Ek hizmetlerimizin tamamı tercihinize bağlı olup Vize ücreti + iDATA Koordinasyon ücretine ek olarak nakit Türk Lirası veya kredi kartı tahsil edilmektedir.

EK HİZMET=
Premium Lounge Hizmet Bedeli 3.167 TL

Özel premium Lounge için ekstra verilen para.

Özetle Premium'a gideceksen

2.675 TL Schengen Vize
1.394 TL iData İşlem
3.167 TL Premium Lounge
= 7.236 TL toplam ödeme
  • c0sh_kun  (10.06.24 10:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.