[]

Ons altın

Nereye gider sizce ?Son günlerdeki bu düşüş bir alım fırsatı olabilir mi ?




 
cihat çiçek dedemiz diyo ki; enflasyonun %75 olduğu yerde ( yersen ) %50 faizle vadeli mi yapılır. altın varsın düşsün, dibini sıyırırım diyo. ytd diye de ekliyor tabii.


  • spirit crusher  (09.06.24 14:40:16) 
Birkaç gün önce ABD tarım dışı ihtihdam verileri açıklandı. Beklenenden 350 000 daha fazla kişinin işe yerleştirildiği görüldü. Bu durum dünya Gümüş fiyatlarında yanılmıyosam %3,5, altın fiyatlarında da yine yanılmıyorsam %1,5 luk bir düşüşe neden oldu.

Amerika bitti, öldü, dedolarizasyon başladı falan diye bir söylem var ya. Örnek burada işte ABD deki 350 000 kişi Dünya kıymetli maden piyasasını alaşağı edebiliyor.


Yani altın bir şekilde artacak ama bu düşüşler son mudur, alım fırsatı mıdır konusu karışık biraz. Amerika Altın fiyatının artışını elinden geldiğince frenliyor ve frenleyecektir.

Sen bu aralar faize yönel bence. İyi bir para piyasası fonu al.
  • Mirket  (09.06.24 14:44:40) 
cihat çiçeği boşverin adshahda altın düşse de alıyor çıksa da alıyor hep haklı kendince. laf ebesinin teki. o mantığa göre her şey alınır zaten, ayrıca altın vadeliden daha mı çok getiriyor sanki

evet şu an geri çekilme alım fırsatı gibi görünüyor, ama hedef ve vade nedir, bunlar önemli tabi
  • abelardo  (09.06.24 14:45:09) 
altın gümüş fiyatını abd verileri düşürmedi. çin'in alımları durdurduğu ortaya çıkınca kaçış başladı bu metallerden.


  • bussuru1  (09.06.24 15:02:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.