[]

iki laflayak mı?

Dün çok enerjiktim bugün halsizim biraz. İnsanın günü gününe tutmuyor neylersin. Sizlerden ne haber sağlık sıhhat iyi mi, moraller yerinde mi? Sıcaklar da iyi bastı. Yörükoğlunu'da severdim mekanı cennet olsun. Hala inanamıyorum böyle bir adama böyle temenniyi. Ölmez bu derdim.




 
Urfa ya git. Güzelmiş.
Hava niye bu kadar sıcak İstanbul da

  • Cezcez  (09.06.24 12:16:42) 
Sağlığım iyi ama mutlu değilim. Çünkü mutlu olabileceğim bir şey yok hem ülkemizde hem dünyada.


  • rock n roll  (09.06.24 12:35:02) 
Geçen yaz aldığım klima bir çalışıyor bir çalışmıyordu. İki gün önce gelip yenisiyle değiştirdiler. Düzgün çalışıyor (şimdilik) o sayede keyfim yerinde.

Atletizm şampiyonası var onu izliyorum. Euro 2024 başlayacak falan... Öyle.
  • pispinti  (09.06.24 13:42:40) 
Ne hissettiğim ya da düşündüğüm üzerine kafa yormamam gereken zamanlardan geçtiğimi hissediyorum.


  • sekizdokuzon  (09.06.24 14:19:00) 
@dissendium, yıkım demeyelim ona. Şey diyelim süreç. Zor bi süreç.


  • geveze yazar  (09.06.24 20:04:51) 
iyiyim keyfim yerinde, kitap yazıyorum günüm verimli geçti. insanı hedefi mutlu ediyor baska turlu mutluluk zor.


  • kurcalamabozarsin  (09.06.24 21:46:56) 
Bugün anksiyete krinize girdim. Yavaş yavaş çıkıyorum ama bu gece uyumam galiba. Biraz zor olur uykuya dalmam. Kitap filan okurum.

9 günlük tatili ortasında bir geziye gideceğim fakat çok karıştırdım. Sürekli o öyle olsa bu böyle olsa, aman bir şey kaçmasın diye diye zihnimi allak bullak ettim.
  • put it in your appropriate place  (09.06.24 21:51:44) 
Valla pek iyi değilim 2 gün önce aşık olduğum hanımefendiyi dün pride yürüyüşünde gözaltına aldılar. Daha aşkımı bile ilan edemedim.


  • Pass this on  (10.06.24 13:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.