[]

Gürcistan'a uçuşlarda yine pasaport sırasına giriyor muyuz?

Merhabalar

Ayın sonunda Sahiba'dan gürcistana uçuşum var, gürcistan'a çipli kimlikle giriliyor, yani pasaport'a ihtiyaç yok ama havalimanında yine de pasaport sırasına giriyoruz değil mi?

Yani her halükarda pasaportum yanında mı olmalı sonuçta yurtdışına çıktığım için?

 
Gürcistan türkiye arasi bir schengen anlasmasi olmadigina göre evet


  • sonsuz  (08.06.24 20:33:25) 
Pasaportunu alsan daha kolay olur. Yoksa bi kagit aliyorsun, onu kaybedersen basina bela.


  • sonsuz  (08.06.24 20:34:23) 
Şubat ayında uçmuştum. Pasaportumu hiç çıkartmadım çantamdan havaalanında, hep çipli kimliği verdim. Pasaportumu her ihtimale karşı hep taşıdım ama. Kiralık araçla bir trafik cezası yedim orda pasaport no falan sordular sadece o zaman çıkardım şehiriçinde.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (09.06.24 00:46:13) 
pasaportunun yaninda olmasina gerek yok. yeni kimlikle girebiliyorsun.
bankamatik gibi bi nane var eczanenin az ilerisinde sabihada, oradan 150 lira veriyorsun harc kagidini aliyorsun. gidiyorsun pasapor kontrolune.
kimligine damga vuramayacagina gore sana bi kagit veriyor. onu damgaliyor. donerken de ayni kagitla doneceksin. cuzdanindan ayirma.
  • turbo sadık  (09.06.24 14:01:45) 
Kimlikle girilebiliyor olması selamın aleyküm diyip kontrolsüz girebileceğin anlamına gelmiyor. Pasaport kontrolüne gireceksin tabi ki.

Pasaportun neden yanında olsun adamlar kimlikle seyahate izin veren anlaşma yapmış.
  • robin one persie  (10.06.24 02:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.