[]

Saçlarım katledildi - kuaför önerisi

Ladies,

Şu saçımın haline bakar mısınız? görsel


Bu başıma gelen üçüncü kesim fiyaskosu. Eline makas alan kuaför oluyor inanılmaz. Neyse. Bugün cumartesi her yer düğüncülerle doludur ist anadolu yakasında bu saçı düzeltecek düzeltirken de maaşımın yarısını almayacak kuaför öneriniz var mıdır?

 
bence bir kereliğine sırf bu rezaletten kurtulmak için biraz para bayılın.

ben akasya avm'de trio kuföre gidiyorum. eskiden de acıbadem'deki san kuaföre gidiyordum. yılda 1 veya 2 kez gittiğim için pahalı olmasına katlanıyorum. en azından güzel oluyor.

acıbadem caddesinde başka bir kuaför daha var, aşağıda kalıyor. adını unuttum. m harfliydi. sakın ona gitmeyin. benim saçımı da onlar bozmuştu.
  • art cat chocolate  (08.06.24 11:40:21) 
Akdkfkkakaşa hazır noodlelar gibi :)) kusura bakma ama trajikomik bir durum olmuş.

Çetin Kuaför g.co
  • numlock  (08.06.24 11:48:10) 
saç tellerinin farklı boyda kesilmiş olması problem di mi
baka sorunlu kısım varsa anlmayanlar için açıklama geçilse iyi olur kamuoyu adına

  • bir soru sorcam  (08.06.24 14:12:25) 
Evet @bir soru sorcam. En alttaki saçla en üstteki saç mesafesi (bunu katlı kestiğini sanarak yaptı) böyle olmamalı. Kaçak kat gibi djdjfkck
Bir de makasla kestikten sonra böyle aralara bir şeyler yapıyorlar ki direkt makas izi belli olmasın diye onu da yapmamış.

  • Kediyi üzdün  (08.06.24 14:18:07) 
Bunu toparlamaları için ya üstten çok katlı kesecekler ya da boyu daha da kısaltacaklar, kısalması çok üzerse biraz uzamasını bekleyin derim. Sıfırdan saçı herkes keser ama bunu düzeltmesi daha zor o yüzden çok mutsuz ediyorsa Sabit Akkaya dan fiyat alın derim


  • titanic kemancısı  (08.06.24 14:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.