[]

monitor tavsiyesi

Belki de 10 yıldan fazladır laptop kullanıyorum, şu an iş için monitor lazım oldu, laptop ile beraber 2 ekran kullanacağım. Çok uzun zaman olduğu için monitor teknolojisinde çok geride kalmışım hiçbir fikrim yok.

Aradığım:

Macbook air 2015 ve şu an adını hatırlamadığım ama donanımı iyi olan bir dell iş laptopu kullanıyorum, donanımlar bunlar. Ileride apple tv vesair de düşünebilirim.

Hazır almışken tv gibi kullanayım dedim 27’’ ve üzeri, sadece iş, okul işleri ve film dizi izlicem, oyunla alakam yok.

Curve olanlar odak için iyi ama tv için sanki iyi gelmedi, hiç kullanmadım, ne dersiniz?

Şimdiden çok ama çok teşekkür ederim. Bu arada Almanya’dayım sadece burada olan bir marka model de olabilir.

Max bütçe 150-200 euro arası

 
yok mu bilen :/


  • 1195  (15.06.24 11:03:46) 
bana şirket 27inc curver bir acer monitör vermişti. ips panel. kod yazdığım ve sürekli ekrana baktığım için yeterli oluyor ben seviyorum.

bence siz de herhangi bir 27 inc ips curved veya düz bir ekran alın her türlü iş görecektir.

mağazaya gidecekseniz büyük bir mediamarkt'a, internetten alacaksanız da filtreden max 200 euro, ips panel, 27 inc ekranları filtreleyin, en çok yorum almış veya en çok satanı alın geçin.

profesyonel anlamda grafik işleri veya oyun oynamıyorsanız, her türlü yeterli olur.
  • ananiyimioguz  (15.06.24 13:20:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.