[]

Sıcak Ofis Sorunu

Ofisin pencere bina içine bakıyor, iç oda yani. Özellikle yazın odada sıcaklık 38i görüyor o derece sıcak. Başka oda olmadığı için yer değiştirme mümkün değil. Yazın sağda solda çalışmak zorunda kalıyorum. Sizce buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?

Not: kamu kurumu


 
öyle bir yerde nasıl çalışabilirsiniz hiç mi bunu bilen yöneticiniz yok? Klima takılma ihtimali neden yok? En kötü ihtimalle ayaklı soğutuculardan alsınlar o da mı olmadı bari vantilatör alsınlar


  • Kediyi üzdün  (05.06.24 10:46:39) 
Klima isteyemez misin? Belki vantilatör de olur. Küçük, masaya koyulabilecek vantilatör de var ondan da alabilirsin. Odada tek mi çalışıyorsun, tek değilsen arkadaşlarınla dilekçe verin. Tek bile olsan dilekçe ver. 38 derecede ölür insan.


  • rock n roll  (05.06.24 10:47:47) 
Tasarruf tedbirleri .... diye başlayan bir cümle ile klima takmayacaklarını söylerler. Vantilatör alın hocam bence


  • jülsezar  (05.06.24 10:50:20) 
klima


  • sizofren06  (05.06.24 11:36:47) 
170'i arayıp şikayet edin. 6331 kamuyu da kapsıyor. Sağlık ve güvenlik konularında önlem almaları gerekiyor. Ölçülebilir olarak kanıtlamanız gerekir tabii ki. Kanunda şu derece diye bir şey yok ama 27°C üstü alarm verir durumda. Önlem alıp yetersiz kalmasında yapacak bir şey yok ama önlem almadığında şikayet edebilirsin.

Tabii bunu yukarıdaki kullanıcıların tavsiyelerini denedikten sonra yapmak daha sağlıklı.
  • nawar  (05.06.24 11:44:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.