[]

evi eşyalı/eşyasız kiraya vermek

merhaba, umarım herkes iyidir.

evimizi kiraya vermek istiyorum. evin her türlü gereksinimini sağlayacak kadar eşya var. eşyalı ya da eşyasız olarak kiraya verme seçeneğinde gidip geliyorum. şöyle ki birkaç sene sonra bu daireye gelme gibi bir planım var. ev eşyasız olarak kiraya verilirse gelen kişinin gitme için o maddi külfete tekrar girmemek istememesi çok normal. ben de birkaç sene için bir eve girmek istemem. eşyalı olma seçeneğinde de it kopuk gelir mi, eşyaları hoyratça kullanıp beni sürekli eşyaların tadilatı ile uğraştırır mı düşüncesi var. bizim oturduğumuz daire ile bu boş daire aynı apartmanda. hangisi mantıklı? konum önemi olur mu bilmiyorum ama izmir. teşekkürler.


 
genellemek gerekirse normal kiracinin kendi esyasi olur, dolayisiyla esyali evi tercih etmez. esyali ev ya o sehre yeni tasinmis biri ya da kisa sureli oturmak isteyenlerin tercihi olur, onun da profili biraz daha degisik.

iyi bir semtteyse esyali ev sehre is icin belli sureli gelmis beyaz yakaliya verilebilir. kotu semtte esyali ev gider mi pek sanmiyorum.

esyali evi daha pahaliya verirsin, yani elde ettigin esktra kirayi kenara koyarsan eskiyen esyanin yenisini alma firsatin olur 3-4 sene sonra.
  • hot potato  (04.06.24 21:31:44 ~ 21:33:08) 
Türkiye'de eşyalı ev kiralama son yıllarda yaygınlaşmaya başladı. Eşyalı evleri genelde kısa süreli ve bekar yerli ve yabancı kiracı profili kiralıyor. Eşyalı kiralayacaksanız eşyalarıda sigorta kapsamına aldırabilirsiniz.


  • doharkoman  (04.06.24 23:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.