[]

Kendinizi en son ne zaman zırcahil hissettiniz?

Selamlar;

Uykularınızı kaçıracak bir soruyla karşınızdayım. En son ne zaman "Ben cidden bir halt bilmiyorum" dediniz? "Acaba cahil miyim" sorgusu değil ama, cahil olduğunuz gerçeği yüzünüze en son ne zaman çat diye çarptı?

Ben iki gündür topoloji anlamaya çalışıyorum, oradan ekstra boyutlara girdim ama konuyla gram alakam yok. Sözde matematik bitirdik, mektepliyiz. Amerika'da üniversite birinci sınıf matematik öğrencisi benim bildiğim matematikten fazlasını biliyor.

Cahilliğimi anladığım iyi oldu ama bir serinlik geldi.

Siz en son ne zaman yaşadınız bunu? Teşekkürler.

 
Yabancı dili çatır çutur konuşanlarla bir araya geldiğimde. Muhtemelen üniversite yıllarında. Ulan ya demiştim.


  • olaylar olaylar  (03.06.24 01:23:58) 
Misafirlikte felsefe konuşuyorlardı, bana sıra gelmesin istedim :/


  • Mehmettheslim  (03.06.24 01:28:13) 
İtalyanca biliyordum (filmleri İtalyanca dilinde ve İtalyanca altyazı ile takip edecek, günlük konuşmaları yapacak kadar) öyle unutmuşum ki, kendi yazdığım kompozisyonların bir kelimesini bile anlamadığımı farkettim 2 sene önce. Dili öğreneli ama kullanmayalı 14 yıl olmuş.
İngilizce metinleri anlamadığımı farkettiğimde (geçen yıl, ki toefl seviyesinde biliyordum)
Bu sene ekimde yeniden üniversiteye başladım. Ziraat okuyorum (eşit ağırlık mezunuyum, ilk lisans mezuniyetimden 22 yıl olmuş) sınıfta herkes biyolojiden bildiklerini döktürüp de öyle şaşkın bakakaldığımda.
  • strawberry first  (03.06.24 02:54:25) 
Almanca ogrenmeye calisirken kendimi halen zircahil hissediyorum


  • turkuaz  (03.06.24 12:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.