[]

Fırın şalter atması

Şimdi 1 senelik fırın ve indüksiyon beraber olan bir set var.
Totalde 3 kablo ile hepsi çalışıyor yani.

1 senedir sorun yoktu. Bundan 2 önce kadar elektrik şirketi buradaki trafolarda bir çalışma yaptı.
O dönemden beri haftada bir fırın ev içindeki ve dışarıdaki ana şalteri attirmaya basladi. Ilk baslarda bir kere yapti, devam etti. Haftada 1 kere falan oldu. Bazen hiç sorun olmadi.
Dün öğlen 15-20 dk calisti sonra salter atti. Simdi baslattigimiz an atiyor ve buna ek olarak ev sahibinin evinin de salterini attiriyor.

Ev sahibi yanlış hatırlamıyorsa paylastigimiz tek şey topraklama. Onun dışında ikimizde ayrı hat var.

Indüksiyon ocaklar hiçbir şey yapmiyor, 4 unu de açıp sona getirdik sorun yok.

Bu noktada sizce olaylarin trafo sonrası başlaması sebebiyle mi sorun var?

Yoksa fırında mi bir sorun var? Hala garanti altında haliyle arayabilirim sirketi.

 
Belki fırında kaçak vardır, sizi çarpmak yerine sigortaları attırıyordur.


  • Mehmettheslim  (02.06.24 15:23:49) 
Ben de böyle olabiliyor diyorum. O yüzden yarın gene tekrar deneyeceğim. Çünkü geçen seferlerde böyle olduğunda sonra tekrar olmadi ama dünden beri sürekli atiyor.


  • logisticsmanager  (02.06.24 15:33:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.