[]

Futbolcular neden hemen evleniyor?

Futbolcuların çoğuna bakıyorum, özellikle Türkler tabi, hepsi genç yaşta evleniyor.

Para var, bir sürü kadında vardır çevrelerinde. Bu durumu neye bağlıyorsunuz?


Belki de çok boş zamanları olmuyordur. Antrenmanlarla,maclarla dolu bir hayatta, düzenli hayat akısı önemli diye mi bu kararı alıyorlar acaba?

 
Aşık oluyorlardır belki. Bir de çok kadın hiç kadındır. Çok erkek de hiç erkektir.


  • rock n roll  (01.06.24 21:14:09) 
Sporculuğun ön şartı aşırı düzenli hayattır. Yattığın saat belli, kalktığın saat belli, yediğin yemek belli olmak zorunda.
Öyle çevremde bissürü kadın var diyenin sporculuğu iki senede biter.

  • Mirket  (01.06.24 21:19:10) 
Sporcuların çoğu cahil, vizyonsuz tipler.


  • gabe h coud  (01.06.24 21:48:40) 
itibar olabilir genelde niye evlendigi degil niye evlenmedigi soruluyor cunku


  • ala09  (01.06.24 22:12:48) 
Futbolcuların evlenmeye yönelik taliplisi çok olur doğal olarak.


  • mbond  (02.06.24 00:11:39) 
Mirket +1. Adamlar asker hayatı yaşıyor. Evlenmek düzenli ve disiplinli hayatın bir koşulu. Üniversite yok, beyaz yaka hayatı yok. Dolayısıyla flört edecek hiçbir koşul yok.


  • prole  (02.06.24 00:34:58) 
evlenmeleri çok kolay. para fazlasıyla var, talip fazlasıyla var. evlenmek için gerekli 2 şey de fazlasıyla var yani. bir de bekar hayatı yerine aile kurup daha düzenli yaşamak isteyebiliyorlar sporcu adamlar oldukları için hepsinin olmasa da bazılarının direkt böyle bir hedefi oluyor. son olarak şu da var genelde eğitim seviyesi düşük insanlar da genç evlenir futbolcular da öyle zaten.


  • semaforo de medianoche  (02.06.24 02:11:09) 
ortalama bir süre içinde evleniyorlar. tr'de ortalama evlilik yaşı 26 falan ama insanlar 22-23'e kadar okul ile oyalanıyor, 1-2 senede iş güç bulma askerlik şu bu derken 25-26 olup direkt evleniyorlar. yani hayatı düzene giren evleniyor, tüm dünyada bu böyle.

ee topçularda 16-17 yaşında bir düzene başlıyor, 20 olduklarında ciddi maaşlar almaya başlıyorlar 300-500k€ olsa da.
  • avatar is back  (02.06.24 10:37:12) 
klüp baskısı şunu evlendirelim de sabahları yollardan toplamayalım diye gazlıyorlar 25 yaşındaki elemanı


  • duyurukullanıcısı  (02.06.24 12:54:50) 
Gece hayatı olan futbolcular genelde istikrarsız oluyor
Bkz: Sergen Yalçın, Batuhan Karadeniz bu ikisi erken evlenseydi dünya yıldızı olurlardı

  • olaylar olaylar  (02.06.24 12:58:27) 
erken yasta iyi paralar kazaniyorlar. yani senin benim gibi 30a kadar kariyerimi oturtayim falan diye düsünmüyorlar.
kendi aileri de genelde sosyoekonomik olarak kötü. para kaygisi olmadan erken yasta cocuk yapilmis falan e kendilerinde para da var niye beklesinler?

sadece evlenme degil erken yasta cocuklari da oluyor. sergio oliverira falan haric ki onun karisi da avukat mesela tv ünlüsü falan degil.
  • robert bosch  (02.06.24 13:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.