[]

Şehirde kullanması kolay, kaliteli katlanır bisiklet

Erkek arkadaşıma hediye olarak katlanır bisiklet almak istiyorum. Uzun yıllar gidecek, sürüşü yormayacak, şehirde sürümü kolay olan bir bisiklet arayışındayım ama hangi markaya ve modele güvenilir bilemedim. Kendisi bisiklet kullanmayı bilmiyor ve en büyük hayallerinden biri öğrenmek, dolayısıyla soruyu sorarken kendisinin bir süre de başlangıç seviyesinde süreceğini eklemekte fayda var. Eğer o memnun kalırsa kendime de almak istiyorum ilerde.
Var mıdır bu konuda deneyimli, bana tavsiye verebilecek yardımsever kullanıcılar?



 
Dahon d8
On senedir kullanıyorum oldukça iyi bisiklet

Bir de brompptooonn var o çok pahalı ama evladiyelik olur
  • picassoishere  (01.06.24 23:17:22) 
Katlanir olmasi sart degilse katlanir alma. Cok pozitif bir ozellik degil, bisiklet kullanimini daha komplike yapan bir sey. Ozellikle bisiklet surmeyi bile bilmeyen birinden bahsediyorsak. Halihazirda bisiklet meraki olmayan biri onu her seferinde kurmaya sonra geri katlamaya falan usenir, hepten kullanilmaz o alet.

Gecenlerde birisi "sehir bisikleti" sormustu, o duyuruda bahsedilen onerilere bakabilirsin.
  • hot potato  (02.06.24 01:06:58) 
Hocam sen iyi birşey istiyorsun ama bütçeni söylersen ona göre iyi bir şey öneririz, mesela 50 bin verebilecek misin ?

Bütçem 20 dersen ona göre de güzel bisikletler var
  • grimavi  (02.06.24 11:37:21) 
peugeot f-13 var 4 yıldır memnunum.
bir dahon veya tern degil ama onler bir tık pahalı zaten.

  • unalub  (02.06.24 11:51:44) 
@picassoishere @unalub önerileriniz için çok teşekkür ederim, araştıracağım :)
@hotpotato şöyle ki, hem ev küçük normal bisiklet koyacak yer yok, hem bir yerlere giderken taşınır olmasından dolayı istiyorum. bisikleti öğrenmeye çok merağı var, kolay taşıyabilirse bir yerlere götürüp sürmeye mesela vapurda yanına almaya daha hevesli olur diye düşünmüştüm aslında ama şimdi inceliyorum bahsettiğin duyuruyu, çok teşekkür ederim.
@grimavi 20 civarı diyebilirim evet, 50 beni aşar.
  • buyumusceylan  (06.06.24 09:03:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.