[]

Avukata kadına ilk mesaj

Şöyle ki, ortak bir kadın arkadaşımız bizi birbirimize uygun buldu, ilk konuşmamızda şöyle oldu, ben yurtdışından dönüyordum, ortak arkadaşımız free shoptan sigara istemişti, hangi sigara vs için aradım, o an yanındaymış tanıştırmak istediği kadın da yanındaymış, telefonu o açtı, ben de anladım o olduğunu, hiç bozmadım, senin siparişin neydi, sana ne alayım vs dedim o da “aa ne kadar cömert bir erkek” vs dedi gülüştük. İkinci konuşmamız da bugün aynı şekilde oldu, yine arkadaşımı aradım, avukat olan açtı, yine gülüştük şakalar vs, konuşmada bir ara instagram konusu geçti, şimdi ekleyip bir mesaj atmak istiyorum ama bir avukata atılacak komik bir şey olsun istiyorum, komik fikri olan?




 
mesai saatinde avukat, mesai saatinden sonra vukuat :')


  • since1907  (31.05.24 21:36:30) 
Instagram'dan seni ekleyeyim de diğer arkadaşımı azledeyim bu ilişkiden :)


Ben olsam avukatlı espri yapmazdım. Bir insan sadece mesleğinden ibaret değil. Bana yapılsa gıcık olurdum herhalde.
  • michael_knight  (31.05.24 21:44:01) 
Avukata atılacak komikli mesaj ektedir. Saygılarımla arz ederim gibi bir şey olsun. Arzuhalci gibi.


  • gabe h coud  (31.05.24 23:12:13) 
Zaten güzel bir elektrik var gibi görünüyor, selam yazsan bile olur, kasma :) Ben olsam ekledikten sonra çok eski olmayan bir fotoğrafını bulur, mükemmel görünüyorsun, bilgilerine arz ederim yazardım herhalde.


  • kimlanbu  (01.06.24 05:12:42) 
Espriyi bosver. Ciddi ol ama sicak davran. Yavsaklik hep kaybettirir. Direkt soyle bi komuda danismak icin bulusmak istiyorum falan. Kadin zaten razi. Salla bi konu. 3/5 dakika konusun. Sonra hayattan sohbete devam.

Espri falan girme o işlere.
  • halk  (01.06.24 08:24:29) 
hayırdır allah mı bu? "bir avukata mesaj" falan? ne istiyorsan yaz içinden geleni mesaj at. saçmalamayın ya.


  • numlock  (01.06.24 11:00:01) 
Bence de sürekli espri-şaka yapma ihtiyacı hissetmeyin. Dozunda olsun. Bol şans.


  • pispinti  (01.06.24 11:35:43) 
avukat/hukuk esprilerini ileride yaparsın.
başlangıçta olmasın ama.

  • tabudeviren  (01.06.24 11:46:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.