[]

Ev alma durumları

Merhaba,
Bu aralar ev alma durumlarına ne diyorsunuz? Fiyatının 3 te 1 i fiyatı kadar kredi çekerek (400-500 bin) + nakit 1 milyon gibi düşünün. Şimdilik oturmalik alinacak. 1+1 türü evler. Almazsam da kiraya cikilacak 1+1 eve. Onun da kirası 8-10k civarı olur. Ekstra durum bı süre sonra şehir değişikliği ihtimali. Ama belirsiz tabi. Tavsiyeleriniz neler olur? Hem maddi hem stratejik.



 
2 milyon liranın altında satın alacağınız her ev çok kazançlı olur. Zaten inşaatın maliyeti 1 milyon civarında. Kesinlikle alın.
Hele oturmak için alıyorsanız daha da kesinlikle alın.
"1,5 milyon TL civarında, 500 bin TL krediyle, oturmak için ev alacağım" dediğinizde "bu hareketin yanlış olur" diyen akıllı bir insan çıkmaz bence.
  • michael_knight  (31.05.24 09:53:47) 
Ev fiyatlarıbda genel manada fırsat varken mantıklı olur. 200 ayda kendini çıkaran ev iyidir öyle düşünün ama 1+1 lerde 120 aya kadar düşüyor bu oran daha da iyi oluyor.


  • Topalordek  (31.05.24 09:59:28) 
alacağınız bölgede 1+1 veya aynı sitede kaç adet açık ilan var bakın, beylikdüzü bölgesinde mesela 1+1 çok ev var ve çok fazla ilan var, uzun süredir ilanda bekleyen evler var bu riskide araştırın


  • eja  (31.05.24 10:38:12) 
ihtiyacınız varsa alın. etrafta "evinizi arabanızı satın faize yatırın" diye zırlayan 20li yaşlarında twitter ekonomistleri var, onlara itibar etmeyin.


  • kent sakini  (31.05.24 10:50:46) 
oturmak için her türlü alınır.


  • jülsezar  (31.05.24 11:08:36) 
Krediyi kac faizle cekeceksiniz. Ne kadar surede ne kadar olarak odeyeceksiniz


  • optimistbakunin  (31.05.24 15:21:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.