[]

petsitter/ tatilde eve gelen evcil hayvan bakıcıları

Tatil dönemlerinizde petsitter deneyiminiz oldu mu?

İlk defa kediyi götürmeden 9 günlük tatilimiz var ayarladığımdan beri nasıl bırakıcam diye perişanım, bizim kedi saldırgan olsada insan arar yalnız kalmayı sevmiyor otomatik yemek kabı su olaylarını halletsekte psikolojisine çok dertleniyorum.

Bizim kedi ile başa çıkabilcek(kapıdan kaçması-ayaklara saldırması) bir yakınım yok o yüzden çevredeki veterinerlere sordum yardımcı oluruz dediler ama evde kamera olsada evin anahtarını bir yabancıya vermek ve riskleri gözümü korkutuyor siz ne yapıyorsunuz hiç deneyiminiz oldumu ne gibi güvenlik önlemleri aldınız?

konum istanbul/beylikdüzü

PS bakıcı buldum ama güvenilir referanslara açığım

 
Nerede yaşıyorsunuz


  • numlock  (31.05.24 08:47:25) 
Ben bu yaz Buddygo’yu deneyeceğim.


  • auroraaurora  (31.05.24 08:57:50) 
Doggo diye bi yer de var Kadıköy merkezli, oraya da bakabilirsin.

Bu işin garantisi yok tabi, güvenilir mi güvenilmez mi vs. Denemekten başka çare yok.

Anadolu yakasındaysan ben 2 günde bir gider kum, mama, su temizliği yaparım xd
  • numlock  (31.05.24 10:00:20) 
Bakıcı bol bol vakit geçirsin kediyle bir arkadaşım 5 gün bıraktı annesi her gün 1 2 saat falan ilgilendi ona rağmen yataklarına idrarı bırakmış:)


  • jülsezar  (31.05.24 10:20:27) 
selamlar benim çok kere kullandığım bir referansım mevcut, özel mesaj atıyorum


  • azeriturku  (31.05.24 13:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.