[]

Bu çocuk hastalığı nedir?

3 yaşındaki kızım kreşe gidiyor. 2 gün kollarında ayaklarında kırmızı benekler sonrasında ateş, sonraki gün ses gitti ve burun tıkandı. Yaklaşık 6 gündür hafif ateş halsizlik var. 6. Hastalık geçirdi, kızamık değil. Doktor viral dedi. Viraller artık bu tarza mı dönüştü?




 
doktor gördüyse biz ne desek boş.

eğer döküntü yapan hastalıklardan biri (kızıl, kızamık, kızamıkçık, suçiçeği) olmadığına eminseniz ki doktor görünce şıp diye söyler bunu, o zaman yüksek ateş nedeniyle çıkan geçici kızarıklıklardır onlar.
  • kibritsuyu  (31.05.24 08:21:04) 
el ayak hastalığı oluyor, belki budur diyeceğim ama en doğrusunu doktor söylemiştir zaten. Doktor nasıl bir tedavi önerdiyse onu takip ettirin derim. geçmiş olsun.


  • vampir akrep  (31.05.24 09:45:03) 
Bir çocuk kreşe başladıysa en az 1 senesi daha önce hiç olmayan türlü türlü hastalıkla geçer. Aile buna hazırlıklı olmalı.
Önceden çocuk nispeten dışarıyla izole evde bir yaşam sürerken artık kalabalık bir insan grubunun içine girince ve çocuk oldugu için de sosyal mesafe kavramı da olmadıgından arkadaşlarından ne kadar hastalık varsa alır. Vucut adeta hastalık akınına uğrar. Bir süre sonra bagışıklık kazanır tabi. Aile hastalıklara hazırlıklı olmalı

  • limonlu eksi  (31.05.24 10:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.