[]

Son bir kredi

bir kredi daha çekip işi bıraksam nasıl olur?
üzerime maaş yok, bir şey yok.

süreç nasıl ilerler, bilgisi olan var mı?

 
krediyi ödememeyi mi düşünüyorsun anlamadım?
son bir kredi derken üzerinde başka krediler mi var?

süreç normalde nasılsa öyle ilerler. işi bırakman çektiğin krediyi etkilemez. ödeyemezsen 2-3 aydan sonra yasal takibe girersin. kartların birer birer kapanır. bankadaki parana mallarına haciz gelir.
  • jelly bear  (30.05.24 22:50:45) 
evet ödemeyeceğim.
üzerime kredi var, kredi kartlarım var.
hesaplarımda 0,50 krş bile yok.
üzerime kayıtlı hiçbir şey yok
  • pavlis  (30.05.24 22:52:50) 
kredinin çıkmama ihtimali yüksek. ama çıkarsa ve ödemezsen dediklerim olur. karalisteye girersin. hiçbir banka 5 kuruş vermez. kredi kartı kullanamazsın. ilerde işi girip çalışırsan maaşının bir kısmına haciz gelir. tekrar kredi kartı alman baya zorlaşır.


  • jelly bear  (30.05.24 22:57:49) 
ne kadar kredi verecekler ki? hadi 500 verseler. vermezler ya verdiler diyelim. maksimum 1 senede o para gider. ki ben iki üç ayda yok ederim. sonra ne yapacaksın? mal ve maaş yoksa hiçbir şey yapamazlar.


  • paintov  (31.05.24 00:35:19) 
Çıkmaz +1. Bununla birlikte,
Ciddi bir meblağ çekebilenler için düşünülebilir. Tavsiye değildir.
Süreç şöyle işliyor,
Kartların kapanır, yasal takibe girersin. Önce senden parayı ödemeni isteyecekler sonrasında avukat ile yasal konuları konuşursun. Ardından sana maaş haczi için belge imzalatmak isteyecekler. Maksimum asgari ücretin 1/4'ünü alabiliyorlar. Sen ödemezsen şirkete yazı yazarak maaşının 1/4'ünü oradan tahsil ediyorlar. Maaşın da yoksa daha sonra maaş aldığında ödeyeceğine dair belge imzalatmak isteyecekler. İmzalamazsan hiçbir şeyin de olmadığı için hiçbir şey alamayacaklar.
Önemli not: Bu süreçte aileni ve sevdiklerini bu borcu kullanarak rahatsız edebilirler.
Önemli not2: Daha sonrasında düzenli bir hayata geçmek istediğinde süreç zaman alıyor.
Önemli not3: Meblağa göre hapis cezası da alabilirsiniz.
  • pccopath  (31.05.24 01:07:59) 
Onaylı kredim var. +900 o yüzden soruyorum.


  • pavlis  (31.05.24 01:28:46) 
boşver ya çekip napacaksın, gidip vodkaya, cine gömeceksin, bu sefer de gözünü kayseri'de açarsın. gerek yok, sarmaldan çıkmak lazım. o "bu sefer son"lar bizi bu hale getirdi zaten.


  • numlock  (31.05.24 01:33:32) 
Ayağını yorganına göre uzatmak lazım


  • doharkoman  (31.05.24 01:40:43) 
70 yaşın altındaysanız yapmayın. İleride pişman olursunuz.
Ölene kadar size yetecek bir para çekebiliyorsanız çekin ama size 1 yıl yetecek para için önünüzdeki 50 yılı zorlaştırmayın.

  • michael_knight  (31.05.24 10:06:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.