[]

Yunan adalari kapida vize nedir?

Ve bu vizenin gittigimizde verilmeme ihtimali var mi?
Normalde vize ret olabiliyor ya burada da o durum olur mu?
Benimle gelecek arkadasim issiz 2 -3 yildir ama bir sekilde geciniyor. Babasi para veriyor. Ama issiz oldugundan vize alamiyor. Yunan adalarina gitsek yalniz kalir miyim "kapida" diye dusunuyorum.


 
limanda vize alacaksınız. alacağınız vize sadece adalarda gezmenize yarıyor. bu vizeyle başka yere gidemezsiniz.


  • ankarakecisi  (30.05.24 19:57:07) 
Peki arkadasima verilmem ihtimali? Cunku vize danismanlik sirketleri bu kadar suredir issiz birine imkansiz dediler shengen icin?


  • Kittie  (30.05.24 20:23:29) 
Belgeleri önden gönderiyorsunuz ama gitmeden sonuç belli oluyor mu onu bilmiyorum

Bir de misal ido ya baktım (bu tarz acenta seçmek zorundasınız)
çalışma ile ilgili belge yok. Banka hesabına bakıyorlar ama iş önemli değil gibi.

egeadalari.ido.com.tr
  • jülsezar  (30.05.24 20:39:16) 
Schengen ile kapı vizesi aynı şey değil. Kapı vizesi kapıda alınmıyor. Tur şirketine istenen belgeleri gönderiyorsunuz. Reddedilirse o aşamada reddedilir.


  • dissendium  (30.05.24 20:43:53) 
  • nhk ni youkosu  (30.05.24 21:44:10) 
bu arada yunan adalari vizesi her adada gecerli degil. yani bir vizeyi bir ada icin veriyorlar. her ada icin ayri vize almak gerekiyor. birinden aldiginiz vize digerinde gecerli olmuyor.


  • Sour  (30.05.24 21:58:59) 
Verilmeme ihtimali var mı ne demek?


  • doharkoman  (31.05.24 00:37:34) 
Doharkoman: olmaz sen giremezsin derler mi demek istedim iste.


  • Kittie  (31.05.24 07:24:37) 
bence eziyet. hem neredeyse aynı parayı veriyorsun hem de 1 haftalık vize çıkıyor. ayrıca limanda saatlerce bekleyenler olmuş geçen. en mantıklısı git vize al çıkara belki uzun da çıkar. limanda da elini kolunu sallayarak geçersin.


  • wild honey suckle  (31.05.24 08:05:25) 
Reddedilenlere seyahat tarihinden bir gün önce haber veriliyor demişti bana acente. Ama daha reddedilen olmamış sözde.


  • inawen  (01.06.24 00:05:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.