[]

Aziz yıldırım vs ali koç başkanlık seçimi

Hangisinin kazanacağı tahmin ediliyor? Daha doğrusu kulüp başkanlığında kimin kazanacağı çok değişken mi yoksa siyaset gibi belli mi? Fb’li kongre üyeleri hangisine oy verecekler? Kısacası hangisi kazanacak? :)




 
aziz yıldırım eski kurttur, bu kadar zaman sonra aday olduysa, başkan olacağını bildiği için olmuştur. ali koç devri kapanır, aziz yıldırım 3 yıl başkanlık yapar, sonrası allah kerim. aziz yıldırım 3 yıldan sonra bırakacağım diyor ama 1-2 şampiyonluğa bakar. şampiyon olursa taraftar bırakmaz zaten. ali koçun son zamanlardaki gerginliği, gs şampiyon oldu, fb başarısız oldu diye değil, aziz yıldırım ortaya çıktı diye. o da biliyor sonucu. bol keseden sallar şimdi şunu alıcam, bunu getircem, şöyle yapıcam falan diye. biraz da holiganca bir dil kullanarak taraftara sempatik gözükmeye çalışır.


  • numlock  (30.05.24 18:04:18) 
Ali koç lobisi içeride çok güçlüymüş. Bizim gmy kulüpte aktif bir üye, ikisini de sevmiyor, ona göre ali koç kazanacak.


  • Bruce  (30.05.24 21:05:38) 
Seçimden bir kaç gün önce Aziz Yıldırım "Mourinho ile anlaştım, seçilirsem teknik direktörümüz olacak" demediği sürece seçilemez.


  • etna  (30.05.24 21:17:23) 
Ali koç değişim vaadiyle geldi, Azizi yıktıda geldi. Daha aziz gelmez.


  • mikahakkinen  (31.05.24 00:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.