[]

Ufak bir ikilemdeyim

Bir kac hafta önce instagram'dan Alman bir kizla tanismistim, baya güzel mesajlastik. Ayni yerde yasiyoruz (Almanya'da bir sehir). Ama onun tatili, benim seyahatim derken denk getirip bulusamadik. Ben döndükten sonra bulusalim diye sözlestik, bu haftabasi döndüm, haftasonu görüselim diye mesajlasiyoruz.

Yalniz bu arada ben baska bir ülkede tatildeyken arkadaslar araciligiyla orada yasayan bir kizla tanistim. Cok net karsilikli bir hoslasma yasadik, 2 gün üstüste bulusup kahve ictik, birseyler yedik. Cok güzel ve asiri canayakin biri, kültürel olarak da bana cok yakin. Döndügümden beri de doludizgin mesajlasiyoruz, icim bir hos oluyor mesajlarini gördükce. Yalniz bu durum neye dönüsür henüz belli degil. Baska bir ülkede yasayan, orada net bir kariyeri, cevresi vs olan birisi sonucta. Benim icin de Almanya'da ayni sey gecerli. Simdilik sadece mesaj üzerinden flörtlesiyoruz.

Birinci kizla görüsücem ama aklimda baska biri varken biraz degisik geliyor. Ikincisiyle nereye varir bilmem, daha da cok erken, sadece icgüdüsel olarak cok hoslandim. Böyle durumda olan birine ne akil verirsiniz?

 
Almanyadaki görüşemediğiniz kişiyle dışarı çıkıp sohbet etmenin ne zararı var, onun da huyunu suyunu öğrenmiş olursun. Dışarı çıktığımız herkesle sevgili olmuyoruz


  • grimavi  (30.05.24 17:42:01) 
Ben kalbimin sesini dinler, tatilde tanıştığım kızla devam ederdim. Çok akıllı biri sayılmam ama romantik ilişkilerde doyum için hislere göre hareket etmek gerekiyor.


  • sekizdokuzon  (30.05.24 17:54:35) 
Açgözlü gördüm sizi. Çok anlam yüklemişsiniz. Sizi sevdiğini söylememiş. Bu kadar heyecanlanmayı bırakabilirsiniz. 18 yaşındaki insanlar bu kadar heyecanlı davranmıyor.


  • dissendium  (30.05.24 17:59:37) 
gözden ırak gönülden de ırak


  • mantık  (30.05.24 19:08:56) 
Yeni kızla da görüş. Diğeriyle zaten birbirinize bir söz vermiş değilsiniz.
Tek taraflı duygunuzu sanki "birbirimize söz verdik" gibi düşünmeyin. Mesela o diğer kızın başka biriyle görüştüğünü duysanız dünyanız yıkılır o zaman, yıkılmasın. Henüz bir ilişki yok. Bekarsınız.

  • michael_knight  (31.05.24 10:14:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.