[]

Ankara yht-havalimanı arası

Transfer olarak Havaş var mı? Varsa saatleri nelerdir? Yol kaç saat sürüyor? Hemen saatinde kalkıyor mu? Google aramalarında çıkan Ankaraair nedir? Pursaklarda yol çalışması varmış, bu sureyi ne kadar uzatır? Belediye otobüsü tercih edersem neye nerden binmem gerekir ve kaç saat sürer? Taksi tutarsam sanırım yarım saate havalimanında oluyorum, yaklaşık meblağ konusunda bir fikriniz var mı?

Ankaralı arkadaşlar aydınlatabilir mi?


 
yhtden direkt geçen yok. metroyla kızılaya geçip ordan binebilirsin. gama iş merkezi önünden. kızılaydan 45-50 dk sürer max.
kızılaydan geçen ankaraair. ücreti 100 tl.

ESKİ TREN GARI(ANKARA SPOR SALONU F KAPISI ÖNÜ) burdan da geçiyor bu. ama kızılay bana daha kolay geliyor. aştiden de kalkıyor. istediğin yerden bin.
www.ankaraair.com

havaş sadece aştiden var.

taksi 600 tutar.
  • jelly bear  (30.05.24 14:17:38) 
yeni yht garı tarafından değil, eski ankara garı tarafından çıkıp sadece karşıdan karşıya geçerek ankaraair durağına ulaşabilirsiniz.

ayrıca belediye otobüsü yok.

taksi çok yazar. zaten taksinin de gideceği yol muhtemelen aynı, yani hiç gerek yok.
  • kibritsuyu  (30.05.24 14:26:17) 
belediye otobüsü var, geçen hafta kullandım, 50 tl. ben aşti’den bindim ama oradan geçtiğimiz için gördüm, yht istasyonunun arka tarafından geçiyor. ankaraair da ordan kalkıyor. yol çalışması kısa bir mesafe tek şerit şeklindeydi, varış saatini pek uzatmadı.


  • ozgur bir kusun hatirati  (30.05.24 18:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.