[]

çalınan iphone olayını çözme

Geçenlerde iphone13’ümü çaldırdım. Telefonu çok iyi tanımadığım birinin arabasında unutmuşum. taksiyle eve giderken telefonun olmadığını farkettim. taksiciye numarayı arattım ulaşılamadı zaten şarjı en son arabada elimdeyken bitikti. ben arabadan indiğimde saat 07:00’ydi. En yakın karakola gittim kimse ilgilenmedi birçok vakit kaybettim. arabanın sahibi çocığu aradım ben indikten 100 metre sonra kaza yapnış araba pert olmuş, herkes olay yerine doluşmuş. araba servise çekilneden arabanın içinde hiçbir şey yoktu dedi. araba 09:00 da çekilmiş. Ben saat 12:00 gibi macbooktan ve eski iphoneumdan konum servislerini açarak icloud bul yapmayı nihayet akıl ettim. kayıp telefon en son kaza yerbe 5-6 dk yakın bir binada saat 10:59 da sinyal vermiş. Apartmandaki 4 daireye gidip sordum kimse telefon olayını bilmiyor. en üstte oturan afganlar biraz süpheliydi, karakola gittim onlar da konuşmuşlar bir şey çıkmamış.
Artık yapacak başka birşey var mı sizce?



 
yanlış hatırlamıyorsam telefona mesaj gönderebiliyosun. öyleyse yaratıcı bir mesaj at sana ulaşsın yada Bi yere bıraksın.


  • buenosdias  (29.05.24 20:26:54) 
Yedek parça olarak kullanılmış veya başka bir ülkeye gitmiştir bile.

Yanlış hatırlamıyorsam 13 te icloud hesabını da kırabiliyorlar. Çok ümitlenmemek lazım, geçmiş olsun.
  • kimlanbu  (29.05.24 22:57:38) 
Karakola gittiğinizi belirtmişsiniz fakat karakolda işlem yapılıp yapılmadığı muamma. IMEI numarasıyla birlikte savcılığa şikayette bulunmanız lazım


  • doharkoman  (30.05.24 09:38:05) 
Telefon şarja takılırsa "şu numarayı arayın bana ulaşın" diye mesaj aktif ama hep çevrimdışı gözüktüğü için bu bir işe yaramıyor.
IMEI numrasını devlette BTK hizmetlerinden de bildirdim. Şu an çalıntı konumuna geçirdiler.
iCloud'u kırarlarsa benim hesabımı ele geçirirler mi? yoksa sıfırlama mı yapabiliyorlar.
Kaza olayıyla bağlantılı olduğundan mobeselere bakacaklar da çalanı görseler de nerden tespit edecekler.
Telefon gitti soğuk su içtim de en son görünen yerden bir şey nasıl çıkmaz bariz şarja orada takılmış birşey yapılmış.
  • ashleybon  (30.05.24 10:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.