[]

sevgiliye yüzük

selam dostlar,

ciddi düşündüğüm sevgilime bi yüzük almak istiyorum. maksat parmağında yüzük olsun, it kopuk asılmasın hesabı.

şimdi tektaş gibi bi yüzük mü almak lazım yoksa alyans tarzı bir şey mi? çok pahalıya kaçmadan, söz konusu amaca hizmet edecek bi model önerir misiniz?

teşekkürler

 
Evlilik teklif edecekseniz tektaş almak.
Söz yapacaksanız söz yüzüğü yani alyans.

Herhangi bir yüzük de alsanız ve o parmağa taksa "it kopuk asılmasın" amacınıza yeterli olacaktır.
Bunların hiçbiri kanun değil. Sevgiliniz ve siz nasıl mutlu olacaksanız, bütçeniz neye müsaitse o şekilde hareket edin.

İt kopuğu uzak tutma görevini bence yüzüğe değil sevgilinize verin.
  • michael_knight  (28.05.24 20:52:38 ~ 22:18:37) 
michael_knight +1


  • jülsezar  (28.05.24 22:33:44) 
eğer ciddi düşünüyorsan yüzük yerine sade bir kolye al bence. bikaç zaman sonra da yüzüğünle evlilik teklifini edersin.

illa da yüzük diyorsan herhangi bir kuyumcuya gir, şu kadar bütçem var, kız arkadaşıma yüzük almak istiyorum de, onlar seçenekleri çıkarır önüne zaten.

ama bana sanki sadece "sahiplenme" içgüdüsü ile yüzük almak istiyorsun gibime geldi. durum buysa yanlış sularda yüzüyorsun haberin olsun.
  • numlock  (28.05.24 23:05:48) 
bence sizin sorduğunuz şey nişanlanmak zaten. nişanlanın en iyisi.

öteki türlü, bir tektaş ya da herhangi bir yüzük kafa da karıştırabilir, ters de tepebilir. sevgili kişisi sizin düşündüğünüz maksada uyacak şekilde düzenli takmayabilir de. hatta belki bu maksata hiç katılmayabilir evlilik teklifi vs. olmadan.
  • king lizard  (29.05.24 00:27:03) 
Lotr deki güç yüzüğü benzeri yüzükler var, hem esprili, hem başını bağlar.
Amma Adamlar uçamn kuşa halleniyor yüzük yeterli olmaz ama bizimki tek taş takıyor sorun olmadı.

  • rhan  (29.05.24 07:02:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.