[]

Aldatılma şüphesi ve kanıt toplama ve ispat hak.

Uzun süredir görüştüğüm ciddi evlenme aşamasında olduğum birisi var. Uzak mesafede olduğundan dolayı ayrı kaldığımız zamanlar oluyor.

Telefon kayıtlarında bir kaç şüpheli arama gördüm , ve şüphelendiğim tarihlerde birlikte olduğumuzda karşı cinsin vucudundaki değişiklikler ayrıca dikkat çekiyor Bu gibi durumlarda aldatma tibbi veya çeşitli yollarla nasıl ispat edilebilir, dna testi vb.

Bu konuda tecrübe ve bilgisi olan arkadaşlardan özellikle cevap rica ediyorum.

Çok teşekkürler.

 
'karşı cinsin vucudundaki değişiklikler ayrıca dikkat çekiyor' ne demek abi?

Mahkeme için mi delil topluyoruz? Konu ne?

Biraz daha açık olsan?
  • Mirket  (28.05.24 19:42:24) 
öncelikle evli değilsiniz. hiç bir tıbbi veya çeşitli yolla ispat hakkınız yok. başınız fena derde girer.
benim fikrim çok önemli mi sizin için bilmiyorum da, bu derece kuşkuya düştüyseniz ayrılın gitsin.

  • artci sarsinti  (28.05.24 19:57:16) 
Aldatma, tıbbî yollarla ispat edilemez. Tıbbî yollarla ispat edilebilecek tek şey cinsel ilişkiye girildiği ve bedenin darp edildiği olabilir. Bedendeki darp izleri cinsel ilişki göstergesi olmaz, cinsel ilişkiyi kanıtlayacak tek şey kamera kaydı veya olayı bizzat gören gözdür. Dolayısıyla eğer içinize kurt düşüren, güven duygunuzu önemsemeyen, önemsemesinde zayıflık hissettiğiniz biriyse evlilik düşüncesini erteleyip daha çok gözlemleyin derim.

Bir de kişiyi değerlendirirken kullandığınız mihenkleri ayrıca gözden geçirin. Nelere göre değerlendirdiniz, sizi olumlu etkileyen, ona bağlanmanıza sebep olan unsurlar neler, bunları gözden geçirin. Eğer ahlâkını doğru tartamamışsanız illa ki aldatılıyorsunuzdur, insan hisseder bunu. Ama iftira eder durumuna düşmemek için lütfen kendinize ve ona zaman verin, acele davranmayın, güveninizi iyice kazanmayı önemsiyorsa ve gerekenleri yapıyorsa ona göre davranın.

Şu da var, bugün çok güvenilir olan bir insan bir gün gelip zaafa düşebilir, hayatın uygulayacağı bir imtihanı geçemeyebilir, her insan zamanla olumsuz yönde de değişebilir, yanlışa sapabilir. Bugün güvenilirdir diye bir gün bunlar olmayacak anlamına gelmez, olacak anlamına da gelmez. Karşıdakini ölçmek için başvurduğunuz değerleri iyi kontrol edin.
  • muhayyer divan  (28.05.24 19:58:30) 
Bu kişinin rızası olmadan tıbbi bir işlem yaptıramazsınız zaten. Evlenmeyi planladığınız kişiye de hadi gidip birkaç test yaptıralım bakalım aldatıyor musun demeniz de çok başka çeşit bir sorun olur. Biraz üstüne kafa yorarsanız bunun absürt bir şey olacağını siz de anlarsınız sanırım.

Aldatılıyorsanız bu kötü bir şey, ancak sizin şu an olayı sorgulama şekliniz de hoş durmuyor.

Hayat böyle ne yazık ki, bazen yanlış insana güvenmiş olabilirsiniz. Eğer bir kişi sizi aldatıyor mu diye bu denli bir arayışa girdiyseniz ortada bir güven problemi var demek ki. Şu durumda bu kişi sizi aldatıyor olsun ya da olmasın bence sizin içinizde bu olay bitmiş. Yolunuza bakın.
  • akhenaten  (28.05.24 21:37:52) 
Şüphelenilen hususları sorun , cevap tatmin etmiyorsa ayrılın.

tıbbi olarak nasıl aldatma tespiti hayal ettiniz acaba ?
  • jülsezar  (28.05.24 22:35:06) 
evli değilse eğer neden ispat? zaten bu yüzden flört ediliyor.


  • baldan kaymak  (29.05.24 00:44:49) 
Aranda hukuki bir bağ olmayan birinin seni aldattığını tıbbi yoldan tespit ettirmeye çalışmak dışarıdan korku verici görünüyor. O kişinin rızası olmadan yapmaya çalışacağın her test kişilik haklarını ihlal eder. Evlenmeyi düşündüğün kişiden karşı cins diye bahsetmeni garipsedim.


  • yedigimiztavuk  (29.05.24 01:52:21) 
şüphe inancın karanlık tarafıdır.
eğer senin yerinde olsaydım bu beyanlarımı gelecek kurmayı planladığım kişiye yapar, açıklaması ikna ediciyse bir daha bu konuyu açmazdım.
eğer tam tersi bana karşı yapılsaydı, eşim olacak kadın; kendisini aldattığımdan şüphelendiğini söyleseydi ve gerekçelerini açıklasaydı, gerekçelerinin neden geçersiz olduğunu açıklar sonra da ilişkiyi sonlandırırdım. şüphe kurt gibi içten içe insanı kemirir. bir kere o kurt düştü mü iflah olmazsın.
  • phonex  (29.05.24 04:30:18) 
sizin iş olmaz şüphe işi bitirir ayrılın.


  • basond  (29.05.24 10:18:36) 
Niye adli olarak kanıtlamanız gerekiyor ki evli değilsiniz sonuçta, ayrılırsam karşı tarafa tazminat öderim diye anlaşma mı var aranızda?

Bu kadar şüphelendiyseniz ayrılın +1
  • peki madem  (29.05.24 10:23:56) 
sizin supheye dusmeniz yeterli.ispatlamak zorunda degilsiniz.Paranoyak karakterde biri degilseniz kesinlikle ayrilin


  • turkuaz  (29.05.24 14:29:01) 
Öncelikle Eleştiri de olsa cevaplayan her kese teşekkürler.

Bu kadar yanıta karşı daha detaylı yazma gereği Hissettim.

Öncelikle başka bir insan olsa bu durumda kesinlikle hiçbir şey ile uğraşmadan ayrılık yolunu seçerdim.Ancak vaka çök farklı hatun kişinin bir takım psikolojik sorunları var. Ayrılık durumunda intihar eğilimi göstereceğine olan inancım yüksek.

Belki çok garip gelecek ancak bir insanın hayatı söz konusu olduğunda ayrılığı seçmek , gurur ve vicdan arasında verilebilecek em zor kararlardan birisi benim için.

Burada bahsettiğim gibi ortada bir sorun var ancak eylemden emin değilim ispatı da edemediğim bir şey içimde bir insanı yargılamayı uygun görmüyorum.

Konunun bir boyutu da bu şekilde, idi. her insan gibi evlilik düşündüğüm bir insan hakkında emin olmak istiyorum sadece.
  • Rao  (29.05.24 21:33:49) 
intihar etmesi ihtimaline binaen evlilik mi ? woow


  • jimmy  (29.05.24 21:57:03) 
İntihar edip etmeyeceği senin suçun değil yalnız. Aldatmadıysa hassasiyetini anlayıp güvenini tazelemeye çalışmalı, acaba yanlışım mı var diye düşünmeli. Onunla konuşmalısın, şu şu davranışların/tavırların/sözlerin benim huzurumu kaçırıyor, bu konuda bir açıklık istiyorum, hassaslaştım vs demelisin. İntihar ihtimali çok yüksek biriyle evlenmemelisin.


  • muhayyer divan  (30.05.24 18:34:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.