[]

Saç ve sakal için traş makinesi önerisi

Merhaba. Saç ve sakal için traş makinesi almak istiyorum. Ucuz, çabuk bozulacaklardan ziyade daha uzun ömürlü ve sağlam bir makine alayım diyorum. Bütçe 3.000 liraya kadar çıkabilir. Bu konuda önerebileceğiniz marka/model var mıdır?

Şarj edilebilir olmasına gerek yok, kablolu da olabilir.
Uç sayısı minimum 2-3 olursa süper olur.
Boyut önemli değil.

edit: Şimdi baktım da kablosuzların bataryaları bir süre sonra zayıflıyormuş. Kablolu olan modeller öncelikli.

 
moser 1400 var bende 15 yaşında filan sanırım... yanında gelen tarak sayısı farklı olan paketleri de var sadece tarak setleri de satılıyor farklı uzunluklar için. amaç uzun ömür ise önerebilirim. ama sakalı komple sıfır almaz bu. ağır da bi alet.

eski ve efsane bir model eksisozluk.com

daha güncel bir model seçecek olsam da wahl ürünlerine bakardım. moser da wahl tarafından satın alındı zaten yıllar önce.
  • konetsu  (28.05.24 19:20:21 ~ 19:26:23) 
@konetsu

Ben de tam moser 1400 almaya karar vermiştim. Hatta başlığı silip kirlilik yapmasam mı diye düşünüyordum. Ancak Çin modelleri de varmış. Bir tek aklımı karıştıran nokta bu oldu. Amazon'da Made in Germany yazanlar Çin malı çıkmaz değil mi?
  • Camelar  (28.05.24 19:36:09) 
amazon bi pazar yeri sonuçta. her satıcıya nasıl kefil olayım :D çıkabilir?
fonex yetkili satıcısı. alabileceğin en garanti yer de orasıdır herhalde türkiye içinde. www.fonexkozmetik.com

  • konetsu  (28.05.24 19:40:59) 
Hocam kablosuz ve hafif olanlardan al. Moser ağır tavsiye etmiyorum. Kablosuz hafif bir modeli var o harika ama çok pahalı. Powertec bakabilirsin


  • Topalordek  (28.05.24 20:32:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.