[]

RTE - Ozel gorusmesindeki bos koltuk

www.tr724.com

Ya bu olay RTE icin epic faillerden biri degil mi Allah askina? Adam resmen sadece ben yonetmiyorum, baska bir guc odagi var arka planda anlamina gelecek bir resim vermis:) 100 kisinin 99'unun bu sekilde dusunmesi lazim. CHP'ye giren cikan yok. AKsine RTE icin epic fail, rezil olma durumu bu. RTE'nin gucu bolustugunu gosteriyor arka plandaki biriyle, guc odagi ile.

Ama Ozgur Ozel bos koltuktan rahatsiz olmus, CHP niye buna niye izin vermis falan diye muhabbet donmus bizim medyada, kamuoyunda:) Saka gibi resmen.

Ben mi yanlis dusunuyorum?

 
neden 100 kişinin 99'unun bu şekilde düşünmesi lazım.

senin dengin koltuk var ama ben oraya oturmuyorum , en başa oturuyorum onu kast etmiş bence. avusturya arşidükü osmanlı sadrazamına denk sayılacak gibi olmuş.

dediğiniz gibi olması için diğer boş koltuğun rte ile eşit pozisyonda olması gerekmez miydi ?
  • jülsezar  (28.05.24 17:53:38) 
jülsezar +1


  • cek  (28.05.24 17:55:41) 
Koltukları iyi incelersen özel'in oturduğu koltukla boş koltuk aynı RTE'nin oturduğu koltuk ise farklı ve daha havalı.


  • parka  (28.05.24 18:10:00) 
@jülsezar medyanin manipulasyonundan oyle dusunuyorsunuz bence. Muhatabi CHP ile arasina bir masa koymus ama orda goz ardi edemecegimiz birinin de orada olmasi lazim diyor, Bahceli mi kimse artik. Ben evsahibiyim ama X'i varligini gozardi ederek burada muzakere edemeyiz diyor. Muhalif medya cok yetersiz maalesef. Hic olmadi RTE, Bahceli'nin koltugunu hazirlamis, cumhur ittfaki dagiliyor diye bas yaygarayi ama nerde.

@parka: neresi havali hocam, RTE'nin koltugu daha alcak daha dandik, gosterissiz gibi geldi hatta bana
  • speedy  (28.05.24 18:17:29 ~ 18:25:24) 
jülsezar+1

Epic faillik bir durum söz konusu değil. Bence 100 kişiden 99’u sizin dediğiniz gibi anlıyorsa şayet mutlaka o 99 kişide bir absürtlük olmalı.
Mesaj gayet açık. Üstelik bu ilk kez yapılmıyor. Erdoğan pek çok kez bu tarz fotoğraf verdi yeni bir durum da değil yani.
  • ezkaza  (28.05.24 18:19:45) 
hocam neden düşündüğümü öyle yazdım, koltukların pozisyonundan ötürü. bence net. daha önce de farklı şekillerde farklı liderlerin koltuk ile bu tarz güç gösterileri yaptıklarını biliyoruz.
medya manüplasyonu vs demek doğru olmaz.

dediğiniz gibi anlaşılacak olsa zaten (rezillik boyutunda) rte , hadi diyelim çevresindekiler buna izin vermez. çoğunluk maalesef sizin düşündüğünüz gibi düşünmez.
  • jülsezar  (28.05.24 18:30:09) 
tam tersi. rte diyor ki ben senden üstünüm. ben ortada oturuyorum. sen ise benim yanımdasın. daha aşağı konumdasın diyor yani.
buna benzer şeyleri yapıyor rte. örneğin ab komisyonu başkanına da böyle bir şey yapmıştı.

  • abelardo  (28.05.24 18:33:11) 
Yanlış düşünüyorsun.

@jülsezar +1

diplomasi ve mantık açısından düşünürsek, Erdoğan'ın aksine aslında özgür özel için uygun olmayan bir durum ortaya çıkmış sanırım.
yani özel'in kendisi, protokolde boş koltukla eşit durumda görünür olmuş.

Putin den bir örnek:
www.trthaber.com
  • diyecevaplandı  (28.05.24 18:52:58) 
büyük resim kursundan kalanı da ilk defa görüyorum.
chpye giren çıkan ha sen ha şu boş koltuk.

  • Efoody  (28.05.24 19:57:50) 
Yanlış düşünüyorsun. Bahçeli ile ya da epic fail, rezil olma vs. gibi bir durum yok. Protokol belirlenmiş onlara göre oturuyor gelenler de. Kişi sayısı sebepli geniş açı çekildiği için oradaki boş koltuk gözükmüş. Yani konum itibarıyla yerleşim gerçekleştirilmiş. Misafirlikteki boş ve yakın koltuğa gidilmemiş.

www.tccb.gov.tr

cdnuploads.aa.com.tr

devlet başkanları oturduğunda ise neredeyse her zaman bayraklar ile birlikte iki koltuklu olarak forsun önünde yer alınmış. 2-3 fotoğrafta yani nadir olarak da yine aynı üç koltukta benzer iki oturma düzeni gerçekleşmiş. Her halde protokolde başkaları da vardı o sırada.

isbh.tmgrup.com.tr

haber.sol.org.tr

img.tv100.com
  • nawar  (28.05.24 21:40:50) 
Yine de sen bilirsin de bu malum örgütçü haber kaynaklarından kaçınmakta fayda görüyorum.


  • anon1m  (28.05.24 21:46:18) 
Arkadaslarin aksine kismen katiliyorum CHP'lik bir durum yok ortada. Direk Bahceli'ye mesaj var. Muhalefete geciyorsan buyur, yerin hazir diyor. Bilmemkac tur suren Yargitay secimleri, Sinan Ates cinayeti, Ayhan Bora Kaplan olayi, Abdulkadir Selvi'nin Kavala birakilmali cikisi vs birseyler donuyor. Zamaninda AKP-cemaat kavgasina bile aylarca uyanamamisti millet. Bu olayi halka cumhurda kavga diye yansitmak varken, ki dogru bence, sacma sapan kendi karizmalarini cizip, yok Ozgur Ozel rahatsizligini iletmis, yok bir dahaki sefer bos koltuk olmayacakmis gibi sozlerle berbat ettiler, Ozel su ana kadar gercekten cok basarisiz gidiyor.


  • freedonia  (29.05.24 00:39:21 ~ 00:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.