[]

2024 t-cross style paket ekstra tasarım 1.413.000

dogus oto esenyurttan aldıgım fıyat bu. içinde neredeyse herşey var ama koltuk ısıatma için ekstra istediler. 1.413.000 tl para verip küçük bir suv alıp sonra da koltuk ısıtma için ekstra ödetmeleri biraz canımı sıktı.

50.000 lira kapora gönderdim bugün. yarın o kaporayı geri göndermelerini istesem mi? birkaç bayiyi aradım onlar 413 e yakın fiyat vermediler 430 falan verdiler ama yine de koltuk ısıtma kafama takıldı. sizin görüşünüz nedir?


 
Eğer aldığınız fiyat uygunsa koltuk ısıtma gerekli bir özellik değil. Sıfır araç alınca haklı olarak her şey tastamam olsun istiyorsunuz ama emin olun açıp kullanamazsınız diyorum naçizane.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (27.05.24 22:06:08) 
sorun da bu. sanki indirimler devam edecek ve tcross u bana yüksek fiyattan geçiriorlar gibi hissedihorum. ayrıca nasıl koltuk ısıtma olmaz yahu. en üst paketin üstüne ek tasrım paketi alıorum. orada o kadar bari hediye yapın diye ısrar ettim fiyat budur diye kestirip attılar. sanırım o 7 temmuz olayları gsr falan hepten bahane. sıfır arabada hiçbirşey değişmemiş. bayiler hala burnundan kıl aldırmıyor.


  • charlotte blanc  (27.05.24 22:18:12) 
Klasik vag grubu aracı ben olsam o kadar para verip çok istediğim birşey olmazsa almazdım ki koltuk ısıtma ahım şahım bir özellik değil benim 20 yıllık aracımda bile var. Vw neden Türkiye'de bu kadar tutuluyor anlamış değilim.


  • mirty  (28.05.24 08:50:07) 
21 mayısta reflex gümüş renk style paket için acarlar 1.391.000 TL, kartal doğuş 1.409.500 fiyat verdi.
koltuk ısıtma benim için olmazsa olmaz değil, ben kartal doğuştan 1.311.000 e life paket ascot gri aldım. style paketteki olan extra donanımı dışarıda yaptırsanız aradaki farktan daha ucuz oluyor bilginize.

  • obscure  (28.05.24 13:00:22 ~ 13:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.