[]

Çocukları mutlu etmek

Sanırım hayırseverlik türü bür şey kastediyorum. En kısa (ve belki bencilce gelecek ki zorunlu da değil ama… mümkünse gözle görülür) yoldan nasıl yapılır? Çevremde hiç çocuk yok ve sevinen çocukları görünce çok heyecanlanıp duygulanıyorum. Şu haber yine beni bir tuhaf etti www.diken.com.tr




 
Hangi yas grubundan bahsediyoruz? 5-10 ise mesela nintendo switch gibi bir oyun aleti, ancak uzun vadeli psikolojisi acisindan iyi olur mu bilinmez. Olumsuz etkileri olabiliyor. Bunu dikkate almak isterseniz, birseyler uretebilecegi bir oyun olabilir, mutfak kiti mesela cocuklara ozel uretilmis olanlardan. Aile olarak oynanabilen oyunlar da olabilir.


  • mbond  (27.05.24 14:33:52) 
instagramdan umutdaliprojesi sayfasına bir bakın. bir köyün çocuklarına topluca pasta vs gönderebiliyorsunuz, sizinle foto-video da paylaşıyolar.


  • elorelia  (27.05.24 14:52:37) 
@elo'nun söylediğiyle aynı sistemle dezavantajlı okullara pasta gönderen pastamı çocuklar yesin (ya da kessin, öyle bir şey) programı var. Instagram'da bulursunuz.

Görece fakir mahallelerde/köylerde çalışan öğretmen tanıdığınız varsa okulun/çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
  • kobuzchu kiz  (27.05.24 15:42:33) 
Sokakta futbol oynayan çocuklarla bir iki dk oynayınca çok mutlu oluyorlar. Birkaç tane imza hareketiniz varsa onları da yapın, hayran da olurlar :p


  • sekizdokuzon  (27.05.24 16:48:54) 
pastamızıçocuklarüflesin

geçen sene hanımın doğumgünü için bağış yapmıştım, eşim o güne kadar aldığı en güzel hediye olduğunu söylemişti gözyaşları içerisinde.
  • kumandanim  (27.05.24 16:52:42) 
TEGV gönüllüsü olabilirsiniz.


  • Amaranta ursula  (27.05.24 18:28:28) 
Bulunduğun şehrin en kenar mahallesine gidip muhtarını bul.
Yürüme engelli çocuk olup olmadığını sor.
Varsa bir tekerlekli sandalye götür, hediye et.
  • Mirket  (27.05.24 18:43:28) 
@kobuzchu kiz www.instagram.com

Ben geçen doğum günümde burada çocuklara pasta hediye etmiştim. Öğretmenler ve ekiptekiler her şeyi ayarlıyor. Sadece para iletiyorsun. Çok basit/kolay ama sonucu keyifli. Video atmışlardı çocuklar.
  • nawar  (27.05.24 21:40:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.