[]

Eski tip anonim istanbul kartlar geçerli mi ?

Bende üzerinde camiler olan eski bir anonim istanbulkart var, yeni boş kartlara 80 lira vermek yerine elimdekine para yükleyip kullanmaya devam edebilir miyim ?




 
kullanırsın da 2-3 yıl işlem yapılmayan kartlar iptal oluyor.


  • jelly bear  (26.05.24 22:23:24) 
geçerli.


  • theseachange  (26.05.24 22:35:27) 
hiç kartla uğraşmadan uygulama ile de işinizi halledebilirsiniz. yeni kart almayın.

www.belbim.istanbul
  • exlibris  (26.05.24 22:49:17) 
Benimki de o kartlardan ve hala kullanıyorum. Ama sanırım aktarma yapabilmek için kimliğe kaydettirmek gerekiyor.


  • peki madem  (26.05.24 23:31:11) 
Tc kimlik no ile eşleştirince problem olmaması lazım.


  • kimlanbu  (27.05.24 07:18:19) 
pandemi öncesi alıp, sonrasında eşleştirme yapmadıysanız iptal olmuştur. benim öyle iptal olan bir kaç kartım var.

istanbulkart uygulamasını yükleyip kartı okutup öğrenebilirsiniz. uygulamayı yükledikten sonra qr ile de ödeme yapabilirsiniz eğer kart iptal oldu ise.
  • inheritance  (27.05.24 09:49:36) 
belli bir sure sonra iptal oluyor, ayrica uygulamaya da cok guvenmeyin sozlukteki uygulama basliginda sebeplerini gorebilirsiniz. her zaman bir tane kisiye ozel kart tasimakta fayda var bence.


  • bay b  (27.05.24 11:05:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.