[]

İlginç bir tanışma ve devamı. Akıl, fikir istiyorum.

Akadaşlar, gönül işi demesek de ilgimi çeken biriyle ilgili akıl istiyorum. Rutin gece kedi beslememi yapıp dönerken karşıdan bir erkek geliyordu. Ne güzel yapıyorsunuz vs konuya beslemeden girdi, sonra nerde oturuyorsun nerelisin vs aynı memleketli çıktık:) yaşımı sordu, direkt büyüğüm dedim, çünkü o genç belli:) ne kadar dedi, 30 mu, hayır. 35 mi, hayır. 39 dedim:) şok oldu, hiç göstermiyorsun dedi, sporcuyum çünkü dedim. Sonra evlendin mi vs muhabbetleri, normalde başkası sorsa çeker giderim ama saçma bi sevimliliği, samimiliği vardı. o kadar çenesi kuvvetli ki, sporcuyum deyince instagramını açtı bakayım vs derken ekledi. O 31 Yaşında.
Gece msg attı, ertesi gün de akşam yürüyelim mi dedi. Rutin besleme yaptığım için oturduk biraz. Ertesi gün de akşam aynı şekilde oturduk.
Bana, çok çekicisin güzelsin ama soğuksun. itiraf ediyorum seni gördüm çok beğendim ve bir bahaneyle tanıştım vs dedi. tanımadığım ve hiçbir şeyim olan birine nasıl davranmamı bekliyorsun ki, ayrıca böylesine soğuk değil cool denir deyip güldüm:) haklısın dedi. nasıl böyle güzelken evlenmedin dedi. evliliğe ikna edecek biri olmadı diyelim dedim:) Tanımadığım insanlara özel hayatımla ilgili detay vermek istemiyorum çünkü. Onun da 2 yıl önce ilişkisi bitmiş. Sonra bi ara telefonla meşgul oldu, ben de hiç hoşlanmam o durumdan. Neyse sonra ertesi akşam için görüşelim dedi, ayrıldık.
Ben o gece aptallık yaptım kabul ediyorum, keşke yapmasaydım:) ben sana küstüm yazdım, o da hemen, neden ne oldu ki deyince bilmiyorum. somut sebebi yok:) dedimdgkdkj aslında telefonla ilgilenmesiydi konu, yazmadım. O da o zaman sağlık olsun dedi. Tatlı rüyalar vs dileyip yattık.
Bu olay perşembe gecesi yaşandı, bugün pazar, ses yok. Hikayelerime bakıyor. Dün hikaye atmış çok yoğun bir iş hayatı var, onunla ilgiliydi.

Hissim şu. Beni tanımıyor, ama fiziksel olarak beğeniyor, muhabbetim de hoş geldi hatta direkt evliliğe kadar düşünürdü, tabii yaş farkı olmasaydı:) çünkü ailesini, yöresini ve azçok muhabbetten yapısını da anladığım kadarıyla bazı konularda geleneksel düşünüyor. Mantığına ters 40 yaşındaki bir kadınla evlenmek. O yüzden uzak durmak istiyor gibi, beğenisine rağmen.
Bana gelirsek, cesur adamlar ilgimi çekiyor, ayrıca böyle saf bir tatlılığı var, samimi. Tanımak isterdim. Fakat şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum. Bir adım atsam mı, yoksa hiçbir şey demeden geri mi dursam? Eğer o akşam küstüm yazmasaydım keyfi bilir diyerek asla yazmazdım. ama orada saçmaladığımdan ötürü bir şey yapmam gerektiğini düşünüyorum.
Erkek olarak bakış açınızı merak ediyorum.

Amacı yatmak vs demeyin, öyle bir ihtimal olmayacağını yaşam tarzımdan dolayı gördüğü andan itibaren kendisi biliyor.

 
aslında size karşı kayıtlı olmasa bu ilgiyi devam ettirmezdi ve o yaşlardaki bir çok erkek benim gibi bugünlerde birileri için hareket etme motivasyonu bulamıyor. eğer size karşı bu ilgisini sizi memnun etmişse ki öyle gözüküyor, bunu canlı tutmasına bakın. storylerinden birini likelamak yada muhtelif bir instagram fotoğrafına like atmak bile ilgisini tekrardan çekmenize yardımcı olacaktır. o kadar fazla alternatif olmaz genelde ve ilgisini tekrar çekmekle birlikte sürecin gelişmesinin tadını çıkarın.


  • the feel good  (26.05.24 14:47:26) 
Amacı yatmak, yaşam tarzını engel olarak görmüyor.


  • numlock  (26.05.24 14:49:36) 
@numlock, başörtülüyüm, yani ilk ve son amacı da o olamaz. Örtülüyüm dememin yanlış anlaşılmasını istemiyorum, erkekler amacı yatmaksa bu amaca görüntüde uzak birine yaklaşmaz, siz daha iyi bilirsiniz.


  • Cremisi  (26.05.24 15:00:44) 
ben olsam yolda rastgele denk geldiğim birinin ilgisini ciddiye almazdım. siz hızla ilerlemişsiniz.

artı, benden büyük birinin benimle ilgilenmesi beni rahatsız eder. (e)
  • tabudeviren  (26.05.24 15:02:26) 
@cremsis onu tahmin ettim zaten, ona rağmen amacı bu bence, yazdıklarından anladığım bu oldu.


  • numlock  (26.05.24 15:09:23) 
Benden 8 yaş büyük bir kadın henüz birbirimizi doğru düzgün tanımıyor ve samimiyet geliştirmemişken küstüm ama somut sebebi yok dese ok by derdim.
Bence o ok by dememiş henüz, senin de gönlün varsa sen çağır buluşmaya. Yapmazsan adım atmayabilir, hakkı da var.

  • Bruce  (26.05.24 15:44:38) 
@tabudeviren, yoldan geçen biri değil, önünde besleme yaptığım apartmanda oturuyor, ortak tanıdıklarımız çıktı vs. Yoksa yoldan geçen biri kadar yabancıyı ben de ciddiye almazdım:) bu arada yaş konusunda anlamadım sizi, en azından benimle yaşa rağmen ilgilenerek rahatsız olan biri denk gelmedi diyeyim:)

@Numlock, onu ayırt edebilirdim diye düşünüyorum ama bilemem tabii ki. Dediğiniz gibiyse de o halde geldiği gibi gidebilir, umrum olmaz:)

@duygusalatasi, iyi ki yazdınız o halde:) kadınlara sormamak değil aslında, biz daha net ve saf düşünebiliyoruz, o yüzden erkek kafası ne düşünüyor anlamındaydı.
Yukarıda da dediğim gibi yoldan geçen gibi olmadı muhabbet uzayınca, aynı yer, ortak insanlar hemen hemen, o yüzden. Yoksa dediğiniz gibi ben de ciddiye almazdım.
Bu arada dediğiniz şekilde dışarıda davranan kadınlar ve kim olursa olsun şansını deneyen adamlar var. Bana anlamsız gelen şeyler olduğu için danıştım aslında. Teşekkür ederim cevabınız için.

@bruce, çok saçmaydı, haklısınız:) büyüğüz diye saçmalama hakkımız yok mu ama:) sağolun.
  • Cremisi  (26.05.24 16:08:45 ~ 16:09:45) 
@dissendium, öyle anlaşılmasın diye belirttim, asla öyle anlaşılan bişey söylemem zaten, ne haddime.


  • Cremisi  (26.05.24 16:12:46) 
Ben sizin yerinizde olsam "ne oldu bir tane kötü şaka yapılınca hemen çekip gider misin sen? :)" türünde bir şey yazardım. Tabii aranızda bir şey olsun istiyorsanız.

Başınız örtülü diye sizinle yatmayı düşünmüyor yorumunuz çok isabetsiz. Beyefendinin size yaklaşma amacını bu kadar bilgiyle anlamamız mümkün değil ama bu konuda baş örtüsü bir parametre değil, kesin bilgi.
  • pispinti  (26.05.24 16:18:03) 
@pispinti, vesilenizle açıklayım:) hani bir yerde bakışılan bir durum olsa orada her şeyi düşünürsün amaçla ilgili, karşılıklı zaten flört vs. Ama burada kendi halinde biri besleme yapıyor, diyelim amacı yatmaksa direkt şu kafayla ıyy aman aman bunla uğraşılmaz triplere girer şimdi diye geçip gidebilirdi anlamında:) ha ona rağmen yüzsüzlük yapanlar yok mu, var tabii ki. Lütfen başka şekil anlaşılmasın, bu üzer.


  • Cremisi  (26.05.24 16:29:45) 
@withworth, nasıl anlatsam. 40 yıldır ilk defa böyle bişey yaşamıyorum, ilk defa iltifat almıyorum:) alışık olduğum bir durum olduğundan mesafem hep vardır o yüzden iltifatlara inanmam ne yapmak istediğine ve sürekliliğine bakarım. Bu kişideki fark ortak durumlar ve samimi gibi görünmesi oldu, gerçekten nasıl biri olduğunu tanırsam görürüm elbette. Hızlı derken de ben ona gün bile ayırmadım, azçok anlamak için iki seferde de besleme yapacağım zamanda otururuz, tamam dedim. Mevzu irade değil yani. Taktik maktik uğraşamam, ya böyle kendini gösterir ya da zaten neyse açıkça yine konuşur işte.


  • Cremisi  (26.05.24 17:19:34) 
Peki sen ne istiyorsun ?

Yatmak istiyor,nasıl davranırsın ?

Uzun süreli bir ilişki istiyor ,nasıl davranırsın ?

Uzun süreli bir ilişki ancak evlilik düşünmüyor nasıl davranırsın ?
  • Yılmaz920  (26.05.24 17:28:17) 
@yılmaz920, yatmak istiyorsa direkt gitsin işim olmaz.
Diğer türlü de evlilik için tanımam gerek, sadece duygularla evliliğe karar vermem. Evlilik düşünmeyen biriyle ilişkiye başlamam, niyetini bilirim, tanıma yolu bizi oraya götürür mü görürüz.

  • Cremisi  (26.05.24 17:44:55) 
“ben sana küstüm, bilmiyorum. somut sebebi yok:)”

akıllı, düzgün her erkek bunun üzerine iletişimi keser.
  • gabe h coud  (26.05.24 19:39:28) 
Erkek kişisi canının sıkıldığı bir gün Cami avlusundaki muhittin Amcayla ya da bakkal İsmail Abiyle muhabbet eder gibi orada karşısına çıkan bir Abla ile muhabbete girmiş.

Muhabbet de biraz sarmış.

Ertesi gün bir bakmış, karşıdan liseli ergen tribi geliyor, Aman demiş uzaklaşayım.

Ama iki günlük ayaküstü muhabbete de ne anlamlar yüklenmiş, evlilikse varım, cinsellikse uzak olsun falan.

Şaşırdım valla.
  • Mirket  (26.05.24 20:18:56) 
Akli basinda insan (kadin/erkek) 2 gunluk insanin 'sana kustum, nedeni yok' lafindan sonra iletisimi keser +1
Ama ben 31 yasindaki bu kisinin bu sinifa girmedigini dusundum nedense. Bu nedenle ilginiz varsa gorusun tekrar. Ancak 2 gunluk gorusmeye cok anlam yuklemissiniz +1 ki bu da insanca, hepimiz bir suredir boyle flort vs yasamadiysak heyecanlanabiliyoruz, yine de kendinize ve ihtiyaclariniza bakarak olun derim, fazla anlam yuklemeden uzerine dusunmeden gorusmeye devam edin (karsi taraf isterse)

  • kassiopeia  (26.05.24 21:46:44) 
Arkadaşlar küstümü ciddi yazmadım, geyik yapmaz mısınız:) tanımadığın birine yapmak saçmaydı zaten orası tamam diyorum:)
İnsan buraya bişey yazarken tüm ayrıntıları yazmıyor gereksiz uzamasın diye. demek ki yazmak gerekiyormuş, yorumlarken o açılardan bakılıyor.

@mirket, yukarıda sorulan soruyu cevapladım, ki bu genel de düşüncem. Mahsuru nedir anlamadım:)

@kassiopeia, heyecanlanmak ve anlam yüklemekten ziyade anlam verememek diyelim:) dediğim gibi o saçma cümleyi kurmasam keyfi bilir der geçerdim zaten. Sağolun.
  • Cremisi  (26.05.24 23:18:04) 
Erkekleri tanımalısın bence. Amacı yatmak demeyin demişsin ama amacı o. Hiç ihtimal yokmuş gibi olsa bile o izlenimi verdiğini düşünsen bile o. Yani bu tarzda bir adamın amacı o bence


  • Cezcez  (26.05.24 23:33:43 ~ 23:34:38) 
@edmond Honda, ne söylememi istersiniz bilemedim:) mevzu yalnızlık değil, düşmek hiç değil. Şubat ayında, ödül töreninde sahnede büyük bir şovla evlilik teklifi aldım desem, ve mantığım tamam dese de kalbim tamam demediği için kabul etmedim desem yalnız biri değilmiş her iltifata da düşmüyormuş diye mi düşünürsünüz yoksa ay kompleks yaptı hemen bana ıspatlamaya çalışıyor mu dersiniz bilemedim, bence ikinciyi dersiniz:)
cidden buraya bişey yazarken döküman şeklinde olmalı ki sadece soruya cevap verilsin, ekstra yorum katılmasın:)

Konu dışı: spor yaparken alkol, sigara vb ekstra ilaç vb kullanırsanız yaşınızı gösterirsiniz evet. Ekstra gençlik sırrı evlenmemek der evli olanlar:p
  • Cremisi  (27.05.24 16:36:43 ~ 16:44:33) 
@edmond, espri süper.


  • Cremisi  (27.05.24 16:47:12) 
31lik çıtır sana geri dönüş yaptı mı merak ettim ben. inş bu sitede konu hortlatmak yasak değildir.


  • titanyum22  (30.06.24 14:02:06) 
lambırcek'e katılıyorum o detay gözümden kaçmış. yola bele döküyorsan oh olsun diyeceğim abla


  • titanyum22  (30.06.24 15:38:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.