[]

hiç arkadaşım yok vol. 2024

evet belki de yüzlerce kez açılmış hiç arkadaşım yok başlıklarının 2024 serisi. genel olarak iki çıkmazın içindeyim. sürekli kendimi başka insanlarla ve olaylarla karşılaştırıp dibe çekiyorum. olumluların tamımını görmezden geliyorum. asıl çıkmazım ise çevremde çok az arkadaşımın olması. ilkokuldan itibaren çevremdeki insanlarla bağ kurmakta çok zorlandım. dönemsel olarak birkaç tane arkadaşım oldu veya olmadı. acaba ölsem arkadaşlarım ne zaman farkına varır diye düşünmeden edemiyorum. birkaç ayda bir arayan 1-2 insan ile senede 3-4 kez arayan birkaç kişi dışında arkadaşım yok gibi. bazı arkadaşlarımı da aramasam hiç aramıyorlar ve sürekli benim arayıp buluşmak ayarlamam da normal değil sanki? bu yüzden sorum erkeklere daha çok çevrenizde kaç tane erkek arkadaşınız var, ne sıklıkla görüşüyorsunuz, sizi görüştüren bağlayan şeyler neler oldu?




 
Eskiden çok arkadaşım vardı, yerimde durmazdım sürekli Bi aktivite VS. Hepsini çıkarttım hayatımdan. Bazen ben de düşünüyorum, ölsem cenazeme heralde maksimum ailem dahil 10 kişi falan gelir özel hayatımdan.


  • numlock  (26.05.24 13:37:15) 
Acaba yeni çevrelere mi girmeyi denesen? Çünkü gerçekten hep sen arayıp buluşma ayarlamaya çalışıyorsan orada bir arkadaşlık yok sanki. Aylardır aramıyorlarsa arkadaşlık değil o. Benim bir arkadaşım var biz sürekli iletişim halindeyiz. Telefonla her gün konuşuruz, telefon olmazsa mesajlaşırız. Geçmişte var olan bir arkadaşımla ise bağlarımız koptu. Geçen gün iki kelime mesajlastik sadece. Aslında onu da çok özlüyorum ama çok uzun zamandır görüşmedik. Bazen olur böyle, arkadaşlıklar biter, başka arkadaşlıklar başlar. Ben onunla bir buluşma ayarlayım bari :)


  • rock n roll  (26.05.24 13:41:04 ~ 13:42:24) 
Benim 0. Hiç olmadı.


  • Mehmettheslim  (26.05.24 14:09:20) 
Benim de bütün dostlarım kırkım çıktığında haberi olacak insanlara döndü maalesef. Bazen de böyle olması gerekiyor sanırım bazı konularda.


  • dedeminhirkasi  (26.05.24 21:04:02) 
Benim de neredeyse sıfır (0)

Bir kaç iş arkadaşı hariç. Sevemiyorum arkadaşı arkadasliklari pek bana göre değil gibi. Tabi asosyallik de var. İnsan bir de bu yaşam tarzına alışınca keyif alınca bir daha diğerleri gibi olması çok zor oluyor. Bazen sağda solda birileriyle tanışıyorum orada birkaç saat tahammül etmek bile dünya kadar zor geliyor bana
  • alevi  (26.05.24 22:19:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.