[]

Nefes alırken zorlanmak - ses gelmesi

not: hasta değilim (yani grip vs. değilim).

2-3 haftadır nefes alırken biraz zorlanıyorum sanki. hatta o yüzden merdiven inip çıkarken hızlı yoruluyorum.
son 2-3 gündür biraz daha belirgin hissetmeye başladım, sanki ciğerlerimi tam şişiremiyormuşum gibi hissediyorum. daha doğrusu tam şişirmek için zorlanıyorum gibi.

bir de öğlen 1-2 tane bir şey taşıdım, yine nefesim müthiş azaldı, o sırada derin nefes alırken ıslık gibi bir ses çıktı ciğerimden. tek seferlik değil, dinlenene kadar sürekli olarak çıktı bu ses.

bunlar neyin belirtisi olabilir?
kbb'ye mi gitmeliyim veya ne tür bir test yaptmalıyım?

hiçbir şekilde sigara içmiyorum, tütünlü/dumanlı hiçbir şey içmedim haytım boyunca.

 
Çok mu zayıf birisin? Merak ettim.

Bir göğüs hastalıkları uzmanına görünmeni öneririm.

Bi de şundan al. Üfle arada.

www.trendyol.com
  • Mirket  (25.05.24 21:11:02) 
yok aslında tam tersi kiloluyum, 10 kilo civarı fazlam var suan


  • tchuck  (25.05.24 21:19:49) 
KOAH mı acaba dedimdi de. Şimdi de göbüş aşağıdan diyaframa mı basıyor acaba diyebiliriz :) Göğüsçüye oksijen açlığını da öten nefesi de anlat.

Geçmiş Olsun.
  • Mirket  (25.05.24 21:45:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.